miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Craiova organizează o nouă ediţie a Memorialului «Ilie Marinescu»

Cupa organizată în memoria fostului antrenor craiovean, Ilie Marinescu, a ajuns la a V-a ediţie. Sâmbătă, în incinta Sălii „Matei Basarb”(Voinţa) din Craiova, se va desfăşura o competiţie interesantă pentru micuţii luptători, a cărei detalii au fost puse la punct de CSM Craiova, în parteneriat cu DJST Craiova şi Asociaţia de Lupte Dolj. Concursul va începe la ora 9 şi se va sfârşi la ora 18, cu festivităţile de premiere. Primele patru locuri vor fi recompensate cu câte o medalie şi o diplomă cu înscrisurile şi poza antrenorului comemorat. Podiumul va fi premiat în mod obişnuit, iar organizatorii au decis să pluseze cu o medalie de bronz şi o diplomă pentru sportivii clasaţi pe locurile patru, la fiecare categorie.

Pentru aceste distincţii se vor lupta sportivi de la 13 cluburi, din Craiova, precum şi din alte judeţe, după cum urmează: CSM Craiova, L.P.S Petrache Trişcu Craiova, CSU Craiova, Lupte Primăria Cârlig(Gorj), CS Pandurii Târgu-Jiu, CSS Târgu-Jiu, CS Motru, CSS Târgovişte, CSM Drobeta Turnu-Severin, CS Petroşani, CSS 4 Bucureşti, Clubul 2 Mai Constanţa. Memorialul este dedicat tinerilor luptători, băieţi şi fete, născuţi în anii 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, urmând să fie repartizaţi şi pe categorii de greutate. Pe lângă protagoniştii competiţiei, la memorialul organizat de CSM Craiova, DJST Dolj şi Asociaţia de Lupte Dolj, vor fi prezente personalităţi marcante, la nivel naţional şi internaţional, ale disciplinei sportive numite lupte. Toţi cei care au trecut prin mâna regretatului Ilie Marinescu, au fost invitaţi să privească o parte din viitorul luptelor autohtone, urmând să fie spectatori de stofă la competiţia amintită. Dintre aceştia, numele cele mai sonore vor fi foştii luptători doljeni Gheorghe Berceanu (campion olimpic la Munchen 1972, vicecampion olimpic la Montreal 1976), Constantin Buşoi (multiplu campion) şi Vlad Marcel (multiplu campion). Directorul CSM Craiova, Sorin Manda, vede în această competiţe un prilej bun pentru tinerii luptători de a-şi creşte performanţele, dorind ca în viitorul apropiat CSM Craiova să organizeze competiţii şi la alte secţii.

Este o competiţie interjudeţeană, în memoria unui fost antrenor recunoscut în întreaga lume pentru rezultatele sale, şi va fi un prilej bun pentru tinerii luptători să se călească pentru concursurile naţionale. Sperăm ca în viitorul apropiat să reuşim să organizăm la Craiova competiţii şi la restul secţiilor sportive pe care CSM Craiova le are în subordine. Le urează mult succes tinerilor sportivi care se vor lupta sâmbătă în sala Voinţa şi sunt sigur că totul se va desfăşura fără probleme, organizarea fiind realizată în detaliu.
A declarat Sorin Manda

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica