miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

16 miliarde lei vechi pentru Blocul Materno Infantil

Blocului MaternoInfantil din Severin mai are nevoie de 16 miliarde de lei vechi ca să fie finalizat. Inaugurarea  din data de 1 august 2013 cu panglici tăiate de  către preşedintele CJ Mehedinţi Adrian Duicu a fost doar de fotomontaj. În ultima şedinţă a CJ Mehedinţi  preşedintele CJ Mehedinţi a solicitat consilierilor judeţeni aprobarea sumei de 16 miliarde de lei vechi pentru finalizarea obiectivului. Preşedinta femeilor din PNL Mehedinţi, consilierul judeţean Stela Firu a fost singura care a avut curajul să-l înfrunte pe  Duicu. Când preşedintele CJ Mehedinţi spera ca în sedinţa de CJ şi proiectul care viza alocarea a 1,6 milioane lei către Blocul Materno Infantil, să fie aprobat pe repede înainte, consilierul judeţean PNL, Stela Firu, l-a luat la rost. A fost, de altfel singura care l-a pus la punct pe Adrian Duicu în plen, în momentul în care acesta a condimentat cu glume discuţiile cu privire la maternitatea inaugurată care nu este terminată.

Domnule preşedinte, mai tăiem încă o dată panglica? Asta înseamnă că Blocul Materno Infantil nu a fost finalizat aşa cum a trebuit şi să zicem că aşa cum se întâmplă în România, mai este ceva de făcut pe banii publici? Se pare că de data aceasta înseamnă 16 miliarde şi mi-ar plăcea să fie şi ultima sumă.
A replicat Stela Firu în şedinţa consilierilor judeţeni când a aflat că maternitatea nu a fost finalizată

Ca să fie gata, consilierii au aprobat încă 1 600 000 lei pentru clădirea respectivă. Pentru ce?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au apărut o serie de deficienţe care fie au trebuit făcute din nou, fie suplimentate. Una dintre problemele importante. Cei de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, în momentul în care au venit la faţa locului, au considerat că sistemul de detectare la fum şi la incendiu nu este bine făcut.
A explicat preşedintele CJ Mehedinţi Adrian Duicu (foto)

Politica