joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aurel Ţicleanu, consilier tehnic la Viitorul Ştiinţa Craiova

Unul dintre cluburile cu pretenţii la turneele finale la nivel de juniori şi copii din Craiova şi-au găsit un sprijin bun în fostul internaţional şi antrenor al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu. Acesta va pune umărul la proiectul Viitorul Ştiinţa Craiova din funcţia de consilier tehnic şi îşi va pune la dispoziţie propriile cunoştinţe fotbalistice acumulate în urma unei cariere demne de lăudat. Fostul component al Craiovei Maxima a antrenat ultima oară la FC Braşov, iar în urma unor contacte cu patronul echipei de juniori Viitorul Ştiinţa Craiova, Silviu Bogdan, a fost de acord să ajute în limitele posibilităţilor echipa din Bănie.

În timpul cât am antrenat la FC Braşov, Silviu Bogdan a venit de mai multe ori cu juniorii de la clubul său acolo, am discutat şi la rugămintele sale, am fost de acord să îi ajut cum pot, ca şi consilier tehnic. M-a invitat şi în cantonamentul pe care ei îl vor susţine în această săptămână la Herculane, dar nu ştiu dacă pot ajunge, pentru că sunt cam răcit, dar dacă reuşesc să mă vindec până atunci, voi merge cu mare plăcere.
A declarat, pentru « Ediţie Specială », Aurel Ţicleanu

Săptămâna aceasta va fi una încărcată pentru juniorii Viitorul Ştiinţa Craiova, care se vor pregăti intens pentru a doua parte a sezonului la Băile Herculane. Supervizaţi de antrenorii care îi au pe “inventar”, cei 65 de jucători ai formaţiei cu activitate exclusivă de juniori se vor îmbarca sâmbătă pentru a pleca către Băile Herculane, acolo unde vor rămâne în cantonament timp de şapte zile. La această acţiune de pregătire vor lua parte toate grupele de juniori a clubului, mai precis categoriile de juniori născuţi după anul 98, 99, 2000 şi 2001, iar fiecare grupă va susţine câte două-trei jocuri amicale cu echipe din zonă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altfel, Viitorul Ştiinţa Craiova se va deplasa cu un adevărat comandament de specialişti la Herculane, iar, în afară de incertitudinea deplasării lui Aurel Ţicleanu, staff-ul tehnic al formaţiei din Bănie îi cuprinde pe următorii: scouteri: Florin Şoavă, Iulică Cătănea; director sportiv: Narcis Mohora ; doctori: Şufan Mugurel, Antonie Septimis, director de marketing: Dan Bondari, preparator fizic: Ionuţ Vădeanu, antrenori: Ion Luţă(grupa 1998), Mugur Guşatu(grupa 1999), Marian Calafeteanu(grupa 2000), Fane Voica(grupa 2001).

Politica