joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podari şi Municipal se verifică la sfârşitul săptămânii

Aflată în plin cantonament, gruparea din Işalniţa se va verifica sâmbătă pentru a doua oară în decursul acestei săptămâni. După ce a trecut cu brio de primul test, împotriva echipei de nigerieni din Salonta, scor 2-1, trupa pregătită de Alin Gavrilă va întâlni sâmbătă, o nouă formaţie ce evoluează în Liga a IV-a din Bihor, FC Hidişelul de Sus. Jocul se va disputa în Oradea pe un teren sintetic, iar acesta pare să fie ultimul amical pentru municipali în cantonamentul de la Băile Felix. Elevii lui Gavrilă se vor întoarce duminică în Işalniţa şi îşi vor continua pregătirile pe plan local până la reluarea campionatului.

În altă ordine de idei, CS Podari şi-a reprogramat pentru ziua de sâmbătă amicalul cu Dunărea Bistreţ, ce trebuia să se joace săptămâna trecută, dar din pricina vremii nefavorabile, oficialii celor două grupări au fost nevoiţi să amâne întâlnirea. De altfel, nici rejucarea partidei pentru sâmbăta aceasta nu stă sută la sută în picioarea, deoarece este posibil ca terenul de la Făcăi, acolo unde ar trebui să se dispute amicalul, să nu fie deszăpezit complet în timp util, mai ales dacă astăzi vom mai avea parte de încă un val de ninsoare.

Am stabilit cu cei din Bistreţ să rejucăm partida sâmbătă, pe terenul din Făcăi, pentru că vreau să îi văd pe băieţi într-un joc amical până la plecarea în cantonament. Sperăm ca terenul să fie în condiţii optime până la ora jocului, pentru că altfel vom fi nevoiţi să anulăm din nou partida, pentru că nu vom risca să jucăm pe un teren îngheţat sau cu zăpadă care poate cauza accidentări involuntare.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Bogdan Vrăjitoarea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altfel, podărenii vor pleca pe cinci februarie la Kladovo, Serbia, unde vor sta cantonaţi timp de zece zile.

Politica