joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Dragu, fondator al 25h.ro, a încetat din viaţă fulgerător

Fondatorul portalului 25h.ro, craioveanul Marius Dragu, a trecut în nefiinţă ieri dimineaţă, din motive neelucidate încă. Potrivit primelor ipoteze, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, ar fi suferit un accident în propria casă (cel mai probabil un infarct). Craiova pierde o fire energică, pe tânărul care în urmă cu 10 ani înfiinţa portalul on-line www.25h.ro. Marius Dragu, manager general al ceea ce s-a transformat în timp într-un “portal al distracţiei”, a murit în propria locuinţă, cel mai probabil în urma unei probleme medicale. Cauzele morţii bărbatului sunt încă necunoscute.

Corpul neînsufleţit a fost depus la morga Spitalului Municipal nr. 2, cauzele decesului urmând a fi stabilite la necropsie. Victima nu prezenta semne de violenţă.
A declarat inspectorul principal Alin Apostol, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj

Ceea ce părea la început doar un hobby, s-a transformat într-o afacere naţională, cu acoperire, în momentul de faţă în peste 25 de oraşe mari ale ţării.Marius Dragu era şi coordonator în “Salve Club”, o afacere care se ocupa cu distribuţia produselor financiare în Europa Centrală şi de Est.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica