joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu: «Valoarea Universităţii Craiova înseamnă milioanele ei de suporteri»

Cel puţin doi-trei ani vrea Adrian Mititelu ca Marin Condescu să se ocupe de destinele Universităţii Craiova.

Aşa cum v-am spus în urmă cu trei-patru zile, am reuşit să îl convingem pe domnul Marin Condescu să se ocupe de destinele clubului de fotbal Universitatea Craiova pe o perioadă determinată, de doi-trei ani, zicem noi. Primul pas a fost ca domnul Marin Condescu să transmită un mesaj cu privire la dorinţa noastră de deschidere a acţionariatului de la Universitatea Craiova.
A precizat Adrian Mititelu

Petronul Universităţii a vorbit şi despre planul de reorganizare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După cum ştiţi, s-a depus un plan de reorganizare la Tribunalul Braşov, pe 17 februarie este adunarea generală a creditorilor, unde urmează să fie supus spre aprobare. Eu cred că acest plan este ca şi aprobat, urmând ca imediat judecătorul sindic să confirme planul. În proporţie de 99 la sută nu sunt motive ca acesta să nu fie aprobat.
A continuat Mititelu

Noua societate înfiinţată are menirea de a ţine Universitatea Craiova departe de procesele cu Federaţia, Mircea Sandu sau Dumitru Dragomir.

Am hotărât să separăm clubul de scandalurile pe care le cunoaşteţi. Astfel, am hotărât desprinderea activităţii Universităţii Craiova şi intrarea într-o altă societate. În noua structură U Craiova SA, care  începând cu 1 iulie va funcţiona în fotbalul românesc, şi care va constitui continuitatea activitiţii clublului Universitatea Craiova înfiinţat în anul 1948, aceasta fiind singura posibilitate legală de a păstra continuitatea.
A subliniat Mititelu

La echipă este aşteptat oricine consideră că vrea să vină lângă Universitatea Craiova.

Mi-am exprimat dorinţa de deschidere a acţionariatului către toţi cei interesaţi. Mi s-a reproşat că am spus că este echipa mea şi a copiilor mei. A fost o afirmaţie nefericită. Acest club se numeşte Universitatea Craiova. Înglobează sute de mii şi milioane de suflete şi de patimi.
A explicat patronul Universităţii

Adrian Mititelu a spus că Marin Condescu este mandatat să negocieze cu persoanele interesate să devină acţionari la Universitatea.

Se pare că există interes din partea mai multor persoane. Am înţeles că şi domnul Mihai Rotaru, un domn acţionar la CSU Craiova, ar fi interesat. Nu a fost o solicitare oficială. Există o deschidere clară a Universităţii pentru toţi cei interesanţi. Suporterii nu pot să vină cu bani, ei vin cu puterea lor, cu susţinerea lor. Îmi doresc 50.000 de membri, 100.000 de membri. Toată valoarea acestui club stă în suporteri.

La final, Adrian Mititelu a mai spus că o fuziune la Craiova ar fi posibilă doar sub “umbrela” Universităţii.

Pentru mine este o singură echipă. Universitatea Craiova este una singură.

Managerul Marin Condescu a vorbit despre suporterii Universităţii, despre care crede că sunt unici în România.

Fenomenul de susţinere pe care l-am văzut la Universitatea nu cred că există la alte echipe din România. Luni m-am întâlnit cu suporterii din Bucureşti. Vrem o singură echipă în Liga 1, la Craiova. Suporterii sunt aşteptaţi să vină spre Universitatea Craiova.
A declarat Marin Condescu

Echipa va pleca în cantonament pe data de 8 februarie, timp de 12 zile, la Cisnădie.

Am avut întâlniri cu jucătorii, am vorbit şi despre obligaţiile financiare. Acum căutăm să mai aducem jucători, ne trebuie un vârf de atac, pe care îl căutăm în toată Europa.
A mai spus Marin Condescu

Politica