vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie mare în faţa lui Dinamo

Puţin peste două ore de joc au fost necesare voleibaliştilor din Bănie pentru a învinge Dinamo. Într-o Polivalentă dezolant de goală, doar 4-cinci sute de spectatori încurajând echipa la un asemenea meci, SCM “U” a reuşit să se impună în faţa unei echipe care s-a agăţat de fiecare minge şi, mai tot timpul, a făcut apel la tertipuri ce nu au legătură cu fair-play-ul  pentru a opri adversarul. Referitor la acest subiect trebuie spus că nici brigada de arbitrii nu a reacţionat corepunzător, Tudor Pop şi Dan Buhăţel permiţându-le oaspeţilor parcă prea multe.

Partida a început în nota de dominare a dinamoviştilor care au părut mai motivaţi şi mai bine aşezaţi în teren. Aceştia au blocat eficient mingile lui Lică, sau apărat bine pe fileu la  Milotin şi Aleksic, iar pe atac au răspus cu bombele lui Ontare sau Drăgici. În aceste condiţii, deşi s-au ţinut scai de adversar până la cel de-al doilea timp tehnic de odihnă, olteni au cedat fiind depăţiţi cu un avans de cinci puncte.

Voinea şi Stevanovic au fost hotărâtori

Policlinica Buna Vestire Craiova

Parte a doua a întâlniriii s-a desfăşurat sub semnul echilibrului. Nici una dintre echipe nu a reuşti să se desprindă decisiv, atenţia lui Voinea pe apărare dar şi reuşitele lui Stevanovic sau Milotin, pe atac, menţinând însă echipa din Bănie pe linia de plutire. Într-un final încins, olteni au reuşit să se impună la 23 şi anunţau o revenire mult dorită de spectatori. Setul trei a fost tras parcă la indigo până spre final când dinamoviştii au reuşti să egaleze şi s-a intrat în prelungiri.

După ce şansa câştigării setului a trecut de o parte şi de alta, a ieşit la rampă Stevanovic, cel care prin serviciile sale reuşite, dar şi mingiile de atac tranformate în puncte, a adus în dreptul craiovenilor cel de-al doilea set câştigat. Ceea ce avea să devină ultima parte a întâlnirii a fost la cheremul gazdelor, setul patru fiind condus de la un capăt la altul de gazde. Merită menţionate eforturile lui Voinea şi Stevanovic, cei doi fiind remaracaţii partidei dar şi aportul adus jucători precum Vânătoru, Milotin sau Todor Filip la o victorie care urcă SCM “U” pe locul trei în clasamentul Diviziei A1.

Politica