joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Podărenii au trecut cu bine de doctor

Pregătindu-se pe nămeţi, podărenii au depăşit condiţiile meteorologice şi au reuşit să îşi adune trupele pentru vizita medicală. Ieri, în jurul orei 8, la Policlinica Sportivă din Craiova, jucătorii formaţiei CS Podari au trecut prin vizorul medicilor, care le-au dat undă verde pentru efort. Nu au existat probleme de niciun fel, toţi jucătorii fiind apţi pentru a se antrena. Singura dificultate în pregătirea podărenilor o reprezintă vremea, ninsoarea abundentă încurcând programul echipei doljene. În această perioadă, CS Podari trebuia să dispute două jocuri amicale, sâmbăta trecută cu Dunărea Bistreţ şi la sfârşitul acestei săptămâni cu FC Balş. Însă zăpada depusă a transformat majoritatea terenurilor din judeţ într-un ocean alb de nămeţi, nefavorabil fotbalului.

Vrăjitoarea aşteaptă cantonamentul din Serbia

Totuşi, tehnicianul formaţiei din Podari şi-ar dori un joc de pregătire până la plecarea în cantonament, pe 5 februarie, dar previziunile meteorologilor nu anunţă o îndreptare a condiţiilor atmosferice prea curând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Era normal să facem vizita medicală înainte de plecarea în cantonament, ca să nu întâmpinăm probleme nedorite în timpul stagiului de pregătire. Toţi jucătorii au trecut cu brio controalele medicale, nu au existat probleme de niciun fel, iar acum aşteptăm să plecăm în cantonament. Nici nu prea am avut ce face în ultimele zile pe plan local, decât antrenamente fizice, mergem şi în sală, pentru că vremea a fost cum a fost, iar ninsorile ne-au dat practic peste cap programul. Aveam programate şi două jocuri amicale până la plecarea în cantonament, dar cred că primele jocuri de pregătire le vom disputa în Serbia, pentru că dacă va continua să ningă este greu de crezut că vom putea juca sâmbăta aceasta cu FC Balş.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Bogdan Vrăjitoarea

Bălmău, păstrat la echipă

Altfel, lotul podărenilor a fost conturat, iar toţi jucătorii care au fost prezenţi la vizita medicală constituie nucleul pentru sezonul din primăvară. La echipă va rămâne şi jucătorul venit în probe în ultima perioadă, Bălmău(ex-Autocatania Caransebeş), care a efectuat vizita medicală împreună cu echipa.

Lotul cam ăsta ar fi, cel prezent la vizita medicală. Este posibil să existe modificări foarte mici, în sensul că poate va mai veni un jucător, dar atât. În proporţie de 97 la sută, lotul formaţiei CS Podari este definitivat. La echipă va rămâne şi Bălmău, am decis să îl păstrez, pentru că sunt de părere că ne poate fi de ajutor. Pe cinci februarie vom pleca în cantonament la Kladovo şi sper să ne putem desfăşura pregătiriea conform planului.
A precizat Vrăjitoarea

Despre cei doi juniori veniţi în probe, Alexandru Ştefan şi Dumitrache, tehnicinaul podărenilor nu a luat încă o decizie fermă, aşteptând să îi vadă la lucru şi în cadrul unui joc amical. Lotul de jucători care a fost prezent miercuri dimineaţă la vizita medicală, i-a cuprins pe următorii: portari – Purcea, Turieanu; jucători de câmp – Slavu, Fruntelată, Geacă, Ignat, Stăncuţa, Dreşcă, Răduţ, Dina, Orban, Renato Bălan, Ciocioană, Bălmău, Mohora, Crângoiu, Buciuman, Jianu, Drăguceanu, Mitroi, Murgan şi Dicu.

Politica