joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Işalniţa, victorioasă în faţa nigerienilor de la Salonta

Pregătirea pare să le surâdă jucătorilor din Işalniţa, care au păşit cu dreptul în seria amicalelor. Băieţii antrenaţi de Alin Gavrilă au întâlnit ieri după-amiază o echipă ce evoluează în prima ligă judeţeană din Bihor. Işalniţa s-a impus la limită, scor 2-1, în faţa ocupantei locului nouă în liga a IV-a Bihor, CSM Olimpia Salonta. Jocul a însemnat un test bun pentru elevii lui Gavrilă, care au avut de a face cu o echipă “masivă” formată în mare parte din jucători de culoare, tocmai din Nigeria. Aspectul naţionalităţi jucătorilor de la Salonta este într-adevăr curios, pentru că reprezintă un lucru atipic ca o formaţie modestă dintr-o ligă judeţeană sa aibă un lot format din foarte mulţi jucători străini şi mai ales de culoare.

Însă, formaţia din Salonta este un fel de pepinieră pentru jucători din Nigeria, care sunt crescuţi aici, de către patronul echipei, tot un cetăţean nigerian. Revenind la perspectiva Işalniţei, gruparea doljeană şi-a trecut în cont prima victorie în jocurile amicale din această iarnă, protagoniştii acesteaia fiind Tudor(7) şi Chiriţă(27). Pe parcursul jocului, staff-ul tehnic a rulat aproape întreg lotul avut la dispoziţie, deoarece trei dintre jucătorii formaţiei doljene, Remus Badea, Ţucă şi Durac, s-au accidentat pe durata pregătirilor desfăşurate în Băile Felix.

A fost un test greu, pentru că am întâlnit o echipă puternică, formată din mulţi jucători de culoare, care aveau o fizionomie foarte solidă. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor mei, pentru început este destul de bine, mai ales că jucătorii depun mult efort în această perioadă şi este normal să nu fie încă la capacitate maximă. Una peste alta, a fost un test bun, am reuşit să îl câştigăm, dar acest lucru este mai puţin important, deoarece rezultatele din amicale nu sunt edificatoare.
A declarat principalul divizionarei C din Işalniţa, Alin Gavrilă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acelaşi tehnician s-a bazat în meciul de ieri pe următorul prim 11:Surdu – Trică, Chiriţă, Istudor, Popa, Mica, Flori Mihai, Năstăsie, Tudor, Scarlat L, Scarlat C. La reluare, au mai intrat: Varia, Badea Alexandru, Flori Răducu, Bratoveanu, Tulvac şi Tănasie. Sâmbătă, formaţia pregătită de Gavrilă va disputa un nou joc amical, împotriva grupării clasate pe locul trei în Liga a IV-a bihoreană, FC Hidişelul de Sus.

Politica