miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incertitudinile continuă la FC Balş

Aflat acasă, la Craiova, Victor Naicu refuză să creadă că echipa pe care a dus-o pe locul secund în seria a III-a se va desfiinţa şi aşteaptă un telefon din partea primarului din Balş, Mădălin Teodosescu. Tehnicianul e de părere că, pentru un oraş ca Drobeta–Turnu Severin, nu ar fi un efort prea mare susţinerea unei echipe de fotbal.

La FC Balş sunt salarii mici. Cred că un oraş precum Severinul ar putea să ţină o echipă la Liga a III-a, atâta timp cât a reuşit să promoveze una în primul eşalon, unde jucătorii au contracte foarte mari.
A  spus Naicu

Antrenorul craiovean crede că varianta mutării echipei de pe Olteţ, la Dunăre, nu a picat, dar e realist şi ştie că lucrurile trebuie clarificate zilele acestea, pentru a nu fi compromisă partea a doua a sezonului.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aştept din moment în moment un semn din partea conducerii. Am înţeles că discuţiile încă se poartă între oficialităţile din Balş şi Severin. Cert e că trebuie găsite soluţii ca să continuăm. Ar fi păcat să se renunţe acum. Echipa are şanse la promovare, dar totul depinde de ce se va întâmpla în această iarnă. Noi ne-am făcut datoria pe teren. Am dus echipa pe locul secund, iar băieţii merită să-şi primească restanţele. Sper să încaseze măcar un salariu, ca să putem începe antrenamentele. Dacă nu mâine, sper ca cel târziu luni să ne reluăm pregătirile şi să plecăm apoi în cantonament, fiindcă e deja târziu. Dacă nu va fi la Severin, e foarte bine şi în Balş. Important e să nu ne desfiinţăm.
A spus Naicu

Cel puţin, la nivel declarativ, speranţa lui Naicu nu e susţinută şi de viceprimarul Severinului, Marius Screciu, care dă de înţeles că mai are o variantă de rezervă.

Varianta aducerii clubului din Balş nu se confirmă momentan, dar Primăria Severin, alături de Consiliul Judeţean Mehedinţi, studiază posibilitatea de a susţine o nouă echipă care să ne reprezinte oraşul în Liga a II-a sau a III-a. Important pentru noi este găsirea unui sponsor principal serios, care ajutat de cele două instituţii, să poată să susţină financiar echipa şi, de ce nu, chiar să o şi promoveze în prima ligă. Severinul are unul din cele mai frumoase stadioane din ţară şi este păcat ca severinenii să nu aibă şi o echipă locală.
A afirmat edilul de la Dunăre

Au fost ceva intenţii, dar nimic mai mult, momentan.
A precizat şi primarul Balşului

Politica