joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eugen Pîrvulescu: «Sunt preşedinte la Pandurii pe o perioadă nedeterminată»

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută în decursul zilei de ieri, Eugen Pîrvulescu a declarat că la Pandurii nu există niciun fel de problemă financiară, clubul gorjean având stabilitate în acest sens. Mai mult, acesta susţine că din mebrii adunării generale i-au spus că deţine funcţia de preşedinte la Pandurii pe o perioadă nedeterminată, nu că ar fi vorba despre un interimat.

Am primit bani de la principalul finanţator al clubului, Complexul Energetic Oltenia. Este o sumă cu care ne desfăşurăm în continuare activitatea în condiţii bune. Dânşii vor hotărî suma totală cu care vor contribui pe anul calendaristic 2014, trebuie să menţionez asta şi în dosarul de licenţiere. Nu sunt probleme financiare la clubul Pandurii Târgu Jiu. Membrii Adunării Generale mi-au spus că sunt preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu pe o perioadă nedeterminată. Nu mi s-a spus că ar fi interimat.
A spus Pîrvulescu

Acesta a continuat, susţinând că doreşte linişte la Pandurii, pentru ca jucătorii să se poată pregăti în tihnă, iar atomsfera să fie una calmă şi propice muncii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dorim din tot sufletul să se aştearnă liniştea la Pandurii şi e important să se transmită şi jucătorilor această linişte, să fie un climat de muncă. Eu zic că toate lucrurile decurg normal, de câteva zile am preluat funcţia şi totul decurge normal, la Pandurii Târgu Jiu nu sunt probleme. Situaţia este bună, una de muncă.
Eugen Pîrvulescu, într-o conferinţă de presă ce a avut loc ieri

Întorsătură de situaţie în privinţa jucătorului de la Pelister Bitola, Vladica Brdarovski(23 de ani), care ar fi trebuit să sosească în zilele următoare în probe la Pandurii. Preşedintele clubului gorjean susţine că acest zvon reprezintă o „gogoaşă” aruncată de impresarul Zvonko, care ar încerca să îşi aducă jucătorul pe care îl impresariază la Pandurii şi neagă vehement interesul gorjenilor pentru fundaşul dreapta de origine macedoneană.

Nu e nimic adevărat, sunt doar zvonuri lansate de impresarul Zvonko pentru a încerca să-şi aducă un jucător la Panduri. Vladica Brdarovski nu s-a aflat niciun moment în vederile noastre.
Eugen Pîrvulescu, conform site-ului oficial al clubului

Politica