miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Rm. Vâlcea şi-a anulat ultimul amical înaintea plecării la Gyula

Vâlcenii sunt şi ei suferenzi din cauza condiţiilor meteorologice aspre din ultimele zile. Pentru că gruparea din Voluntari risca să rămână înzăpezită pe drumul către Râmnicu-Vâlcea, oficialii ambelor grupări au căzut de acord să contramandeze meciul, mai ales că exista şi pericolul ca jucătorii să se accidenteze.

Marţi am discutat telefonic cu cei din conducerea clubului FC Voluntari şi am căzut de comun acord să anulăm amicalul programat. Există pericolul ca deplasarea lor la Rm.Vâlcea să nu se facă în condiţii bune, din cauza zăpezii şi a frigului din ultimele zile. În plus, mai era şi riscul accidentărilor într-un meci jucat pe un teren acoperit cu gheaţă şi zăpadă. După cantonamentul din Ungaria vom gasi o echipă contra căreia să jucăm încă un meci, în afara celui cu FC Olt, deja stabilit.
A anunţat Lucian Munteanu, managerul general al clubului, conform csmrmvl.ro

Astfel, Niculescu le-a oferit elevilor săi câteva zile libere înaintea plecării în cantonamentul din Ungaria, drept răsplată pentru munca depusă în stagiul de pregătire desfăşurat pe plan local, în Zăvoi. Duminică, vâlcenii au programată deplasarea către Gyula, Ungaria, unde aceştia vor susţine al doilea cantonament din această iarnă şi vor disputa mai multe jocuri amicale cu echipe din primele trei ligi maghiare, precum şi cu FC Bihor Oradea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica