vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinşi cu iepurii în sac….

În data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Biroului A.E.S.P. şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, împreună cu paznici de vânătoare ai AVPS Diana-Dolj, au surprins pe Fondul de Vânătoare Nr. 75 Veleşti, în zona comunei doljene Murgaşi, cinci doljeni în timp ce desfăşurau activităţi de braconaj cinegetic cu ajutorul a doi câini din rasa ogar.

Oamenii legii au trecut la identificarea acestora stabilind că se numesc  D. ALIN, 29 de ani, S. IONUŢ, 23 de ani, C. IONUŢ, 30 de ani, M. FLORIN, 22 de ani, toţi din comuna Moţăţei şi S. LUCIAN, 36 de ani, din comuna Murgaşi, judeţul Dolj. Asupra acestora s-a găsit un rucsac în care se aflau trei cadavre de iepuri de câmp, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză au braconat cei trei iepuri de câmp prin folosirea celor doi câini din rasa ogar, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 450 euro.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic, cei trei iepuri de câmp fiind ridicaţi în vederea cercetărilor, iar cei doi câini din rasa ogar au fost lăsaţi în custodia A.V.P.S. DIANA până la definitivarea cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ DOLJ

Politica