joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Municipal», primele amicale la Felix

Elevii lui Alin Gavrilă se pregătesc intens în ultimele zile la Băile Felix, acolo unde sunt cantonaţi încă de vineri. Staff-ul tehnic al grupării din Işalniţa a şi găsit câteva pretendente la jocuri de pregătire, iar azi şi sâmbătă, formaţia doljeană va susţine primele meciuri de verificare din această iarnă.

În partida de azi, programată pentru ora 15, ACSV Municipal va întâlni echipa judeţeană CS Olimpia Salonta, formaţie ce ocupă locul nouă în prima ligă din Bihor. Sâmbătă, elevii lui Gavrilă vor da piept cu încă o grupare de primă ligă bihoreană, FC Hidişelul de Sus(locul trei). Ambele partide se vor juca pe terenuri sintetice de dimensiuni normale. Altfel, antrenorul principal al grupării din Işalniţa este mulţumit de modul cum se pregătesc elevii săi la Băile Felix.

Pregătirea decurge bine, e o perioadă foarte grea pentru băieţi, se simte oboseala, dar sunt încântat că doresc şi muncesc foarte mult. Vremea nu a fost aşa de aspră şi în această zonă, este mai puţină zăpadă şi nu avem probleme de acest gen. Facem trei antrenamente pe zi, iar în zilele cu amicale efectuam doar două. Am găsit condiţii foarte bune aici, şi la hotel şi de antrenament, avem un teren sintetic pe care ne desfăşurăm antrenamentele cu mingea. Deşi majoritatea sunt juniori, sper să nu dezamăgim, am încredere în acest lot şi sper să ne îndeplinim obiectivul de a ne menţine în liga a III-a.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Alin Gavrilă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica