miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ioana Roşca are parte de un start dificil la al doilea turneu de la Tinajo

După ce a avut de a face în primul turneu de la Tinajo cu jucătoare experimentate, Ioana a avut ghinion şi la tragerile celui de-al doilea turneu din peninsula Iberică la care sportiva va lua startul miercuri. Tenismena legitimată la CSM Craiova a căzut în primul tur cu favorita numărul  1 la câştigarea trofeului, rusoaica Valeria Savinykh(228 WTA). Partida se va disputa miercuri, iar Ioana va participa şi în proba de dublu, unde are programat primul joc tot în ziua de miercuri. La această probă, Ioana Roşca va face pereche cu japoneza Hikari Yamamoto, urmând să întâlnească miercuri în optimi echipa britanică formată din Covington Dominique şi Jessica Simpson. Deşi adversara pe care o va întâlni în şaisprezecimile probei de individual reprezintă jucătoarea cu cea mai mare şansă la câştigarea trofeului, Ioana nu va ţine cont de acest aspect şi va încerca să îşi materializeze fiecare şansă ivită.

Am căzut cel mai rău posibil, cu prima favorită la câştigarea trofeului. Va fi fără doar şi poate un meci foarte greu, în care nu am voie să greşesc. Trebuie să joc fiecare minge cu seriozitate şi elimin printr-un joc bun dezavantajul moral dat de statistică. Sper să am sorţi de izbândă, iar dacă nu va fi să fie, mă voi concentra asupra probei de dublu, unde vreau să ajung cel puţin în semifinală.
A declarat Ioana Roşca

Turneul la care sportiva din Craiova va lua parte începând cu ziua de mâine este al treilea turneu ITF Futures(10.000 de dolari) desfăşurat la Tinajo, din totalul unei serii de cinci competiţii de acest gen, organizate în aceeaşi localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica