vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Astăzi, vizita medicală, de mâine cantonament intern


O parte din jucătorii Universităţii Craiova (cei care locuiesc în oraş) au participat sâmbătă la Gala Suporterilor, eveniment organizat la un restaurant din Craiova, de aceiaşi suporteri care în toamnă a strâns bani pentru fotbalişti. Au participat la întâlnirea cu suporterii managerul general Marin Condescu, directorul tehnic Emil Săndoi, antrenorii Nicolo Napoli şi Dragoş Bon, preşedintele Marcel Iancu şi noul director sportiv, Ştefan Nanu.
Managerul Marin Condescu a ţinut să facă lămuriri vizavi de stafful tehnic, acesta fiind cel prezentat mai sus.

Suntem pregătiţi pentru trei scenarii. Cel mai fericit pentru noi toţi, să se aprobe planul de reorganizare pe 17 februarie şi să nu avem probleme cu obţinerea licenţei. Planul al doilea este acela de a nu putea să promovăm sportiv anul acesta şi să promovăm la anul fără probleme. Există şi planul al treilea, clubul să intre în faliment şi să pornim împreună din liga a IV şi în trei ani să promovăm în prima ligă.
A spus Condescu

Acesta a explicat faptul că se va constitui o asociaţie non-profit, cu 1000 de membri fondatori, asociaţie care să deţină din societatea care se va forma 33 la sută. O altă parte de 33 la sută îi vor rămâne lui Adrian Mititelu, iar alţi 33 la sută se vor oferi tuturor celor care vor să vină lângă Universitatea Craiova. Scopul acestei asociaţii este să asigure toate cheltuielile necesare echipei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sperăm să jucăm la Craiova, dar mai sunt şi alte posibilităţi. Mă gândesc deja la mai multe nume de jucători, dar toţi vor rămâne doar dacă antrenorul Napoli va fi mulţumit de ei. Sunt 9 jucători care vin: Adrovic, Neagu pe care l-am avut la UTA, Tătaru, sunt doar câteva nume.
A mai spus Marin Condescu

A vorbit apoi antrenorul Universităţii, Nicolo Napoli.

Sunt fericit că sunt astăzi alături de voi şi sunt bucuros că domnul Condescu are încredere în mine. Trebuie să începem cât mai repede pregătirea fizică. Sunt convins că împreună cu Emil Săndoi, cu Ştefan Nanu, cu Dragoş Bon şi Gianluca Foglia să facem lucruri bune şi să promovăm în prima ligă.
A declarat Nicolo Napoli

Emil Săndoi, directorul tehnic al Universităţii, a spus că a fost imediat de acord să se alăture  noului proiect. El i-a lăudat pe jucătorii Universităţii, pentru devotamentul pe care l-au dat în turul de campionat.

Am văzut meciul de pe stadionul Ion Oblemenco, suporterii au fost minunaţi. Sunt jocuri de prima ligă cu câteva sute de spectatori, iar pe Ion Oblemenco au fost 15.000 de oameni care au susţinut echipa din primul până în ultimul minut.
A spus Săndoi

Preşedintele Marcel Iancu a precizat că este un moment în care lucrurile revin pe un făgaş normal la Universitatea Craiova şi este ferm convins că echipa fanion a Olteniei va reveni acolo unde îi este locul.

Noul director sportiv al Universităţii Craiova, Ştefan Nanu, a mărturisit că este fericit să vină să pună umărul la promovarea Universităţii.

Am iubit culorile alb-albastre şi sper ca împreună să reuşim să fim puternici. Am emoţii, pentru că este o revenire importantă pentru mine: am făcut junioratul la Craiova şi iubesc această echipă.

Ultimul discurs al staffului tehnic a venit din partea lui Dragoş Bon.

Reuşim să ne vedem într-un moment fericit, îi mulţumesc domnului Marin Condescu pentru că a venit alături de noi. Vreţi să ştiţi ce simt eu? Simt că redevenim puternici! Forţa Ştiinţa!

Au vorbit apoi cei doi căpitani ai echipei, Mădălin Ciucă şi Robert Săceanu.

Suntem fericiţi că sunteţi alături de noi şi vă mulţumim că ne-aţi acordat sprijinul vostru. Cu toţii trebuie să ne bucurăm de aceste momente, iar la anul trebuie să fim acolo unde ne este locul, în Liga I.
A spus Mădălin Ciucă

Robert Săceanu a declarat că Universitatea Craiova are un obiectiv de îndeplinit.

A venit momentul să vorbim mai puţin, fiţi în continuare alături de noi.
A spus al doilea căpitan al echipei

Jucătorii şi antrenorii Universităţii Craiova au primit diplome şi cupe din partea organizatorilor.
Managerul general Marin Condescu a anunţat pentru astăzi vizita medicală, urmând ca în funcţie de starea vremii, mâine să se plece în primul cantonament, de pregătire fizică, prima opţiune fiind Herculane.

Politica