vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ioana Roşca începe o nouă aventură la Tinajo

Craioveanca a încheiat sâmbătă în semifinale primul turneu ITF Futures(10.000 de dolari) de la Tinajo, dar activitatea sportivei din Bănie rămâne pe verde, aceasta urmând să o ia de la capăt în al treilea turneu de acest gen organizat în aceeaşi localitate. Graţie performanţei obţinute în competiţia precedentă, Ioana Roşca a fost plasată pe tabloul principal şi pentru această întrecere. „Ţintarul” tabloului a fost însă pus la punct luni seara, după închiderea ediţiei, iar astfel adversara Ioanei din primul tur nu a putut fi aflată în timp util.

Cert este că sportiva va începe competiţia astăzi sau mâine, în funcţie de programul stabilit de organizatorii turneului, iar Ioana a ales să participe şi în proba de dublu, întrecere unde va face pereche cu jucătoare niponă, Hikari Yamamoto(1010 WTA) şi va întâlni în primul tur o pereche formată din duo-ul britanic Jessica Simpson-Covington Dominique, iar cel mai probabil partida se va desfăşura în decursul zilei de azi. Ioana şi-a propus să repete performanţa obţinută în turneul precedent, aceea de a prinde cel puţin o semifinală, şi speră la o evoluţie bună şi în proba de dublu.

Sper să mă comport cel puţin la fel de bine ca săptămâna trecută, să reuşesc să fac un joc bun, chiar dacă oboseala se va acumula. Am ales să particip şi la proba de dublu, pentru că este o întrecere frumoasă şi am o şansă în plus,dacă nu voi reuşi mare lucru la individual. Dar eu sunt încrezătoare că voi putea face o figură la fel de frumoasă şi în acest turneu. Sper să am puţin mai mult noroc la trageri, să prind o parte de tablou mai accesibilă, dar chiar dacă voi avea de a face din nou cu jucătoare experimentate, voi încerca să găsesc resursele necesare pentru a le depăşi.
A declarat Ioana Roşca

Policlinica Buna Vestire Craiova

La individual, componenţa tabloului principal este diferită faţă de predecesorul său, clasamentul primelor zece favorite arătând astfel: 1. Valeria Savinykh(228 WTA), 2. Laura Pous-Tio(323), 3. Jia-Jing LU(345), 4. Anna-Giulia Remondina(378), 5. Arabela Fernandez Rabener(429), 6. Ines Ferrer-Suarez(435), 7. Alix Collombon(467), 8. Elise Mertens(539), 9. Riko Sawayanagi(541), 10. Maria Sakkari(551).

Politica