vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nistor a fost repatriat de Pandurii

Nistor a petrecut o perioadă scurtă pe pământ francez, alegând să revină în ţară, pentru a evolua la fost şi actuala echipă, Pandurii Târgu-Jiu. Experienţa la Evian nu a fost deloc una plăcută pentru Nistor, care nu a reuşit să se impună la echipa din Hexagon, evoluând doar în două meciuri pentru Evian. Deoarece o clauză din contract nu îi acorda dreptul lui Nistor să revină sub formă de împrutut la altă echipă din România, în afară de Pandurii, acesta a ales să fie repatriat de către gruparea gorjeană, care avea mare nevoie de noi forţe în compartimentul de mijloc, după spaţiul lăsat de plecarea lui Eric.

Nistor s-a alăturat deja echipei în cantonamentul din Antalya, pregătindu-se din nou sub comanda lui Pustai. Privind, înţelegerea clubului gorjean cu Evian, aceasta prevede un împrumut pe durata a şase luni, în care obligaţiile contractuale faţă de Nistor vor fi plătite parţial de către gruparea franceză, parţial de către Pandurii. Nistor nu consideră această mutare drept un pas înapoi, din contră este fericit că a reuşit să scape de „coşmarul” celor şase luni petrecute pe pământ francez.

Ma bucur ca am revenit la Pandurii, echipa care mi-a dat şansa de a mă remarca în fotbalul mare. Sper sa fie patru luni foarte bune, să ne atingem obiectivul şi să mă întorc în Franţa. Nu e un pas înapoi, având în vedere că nu prea am avut şanse în Franţa, chiar e un pas înainte pentru mine. Au fost şase luni de coşmar pentru mine. Au fost zile cînd nu ştiam ce să mai fac, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că m-a ajutat şi m-am întors la Pandurii.
A declarat Dan Nistor

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica