vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zahiu: «Jucătorii nu au fost concentraţi şi am primit multe goluri»

Disputată pe terenul sintetic de la Motru, pe durata a două reprize de câte 60 de minute fiecare, partida de verificare s-a evidenţiat prin cele 11 goluri. La pauză, Pandurii II Târgu Jiu conducea cu 4-3, dar Minerul Motru a întors rezultatul şi a câştigat la limită, scor 6-5, primul test al iernii. Patrian Trifu, Renato Cernica, Mădălin Poenaru, Marian Stoenac şi Raul Stănescu (2 g) au marcat pentru gazde, în timp ce divizionara C a punctat prin Admin Adrovic (3 g), Ovidiu Golea si Ionuţ Constantin. La Mineral a evoluat şi noua achiziţie Răzvan Nicoloff, jucător care în turul actualului sezon n-a jucat la nicio echipă. De astăzi, sub comanda lui Zahiu se va prezenta şi Lucian Fărcăşanu, atacant provenit chiar de la adversara Pandurii II Târgu Jiu, pentru care a evoluat în prima repriză. Cele două echipe se vor reîntâlni şi în februarie, la o dată ce va fi stabilită ulterior. Luni, Minerul Motru va pleca în cantonament la Sinaia, unde va sta timp de 12 zile, iar după încheierea stagiului montan va mai disputa amicale cu FC Olt Slatina, Jiul Rovinari şi Ştiinţa Turceni. După testul de ieri, antrenorul Zahiu a decis că echipa sa, aflată pe ultimul loc în Liga a II-a, are neapărată nevoie de un portar şi un fundaş central.  

La primul amical al iernii s-a văzut că jucătorii nu-s pregătiţi, dar n-au fost nici concentraţi, fiindcă am primit destule goluri. Am învins cu 6-5, după ce Pandurii II conducea la pauză cu 4-3. Ne-am reunit doar de o săptămână şi nu m-a interesat scorul. Acum sunt preocupat de completarea lotului. L-am adus pe Nicoloff, pe care l-am reactivat practic. Eu l-am promovat de la juniorii Motrului, în urmă cu vreo 10 ani. La echipă va ajunge şi atacantul Lucian Fărcăşanu, pe care îl ştiu foarte bine, din perioada în care antrenam Pandurii II. Am renunţat la cinci jucători, dar lista rămâne deschisă. La momentul actual, aş avea nevoie de un portar şi de un fundaş central. În ofensivă ne-am mai acoperit după venirea celor doi jucători. Suntem în căutari.
A declarat, pentru «Ediţie Specială», antrenorul Zahiu

Acesta a mizat ieri pe P. Trică – Iclănzan, Nueleanu, V. Rada, Neacşu –  Hanu, Stanciu, Şoo, M. Poenaru – Trifu, R. Cernica, iar pe parcurs au mai intrat Stoenac, C. Laurenţiu, M. Laurenţiu, Chirea, Stănescu, Nicoloff şi Schinteie. Acuzând probleme medicale, A. Dicu şi D. Unguru nu au evoluat, în timp ce Speroni a fost menajat, după ce a revenit de-abia luni seara din vacanţa, prelungită, din Argentina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica