sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Unu din patru mehedinţeni are autoturism

Mehedinţiul  duce lipsă de locuri de muncă, că e pe primele locuri pe ţară în privinţa ratei şomerilor, dar nu duce lipsă de maşini.  Din datele furnizate de instituţiile abilitate reise că în judeţ, unul din patru mehedinţeni are autoturism. Potrivit Serviciului Public Comunitar de Permise Auto şi  Înmatricularea Vehiculelor Mehedinţi, în judeţ  sunt înmatriculate 68 000 de autovehicule, ceea ce înseamnă că în medie, corespunde o maşină la 4 locuitori.

Potrivit ultimului recensământ al populaţiei, în judeţul Mehedinţi locuiesc 265 390 de persoane, important fiind faptul că cei mai mulţi sunt pensionari şi nicidecum angajaţi cu salarii de peste 2000 de lei. Şeful Serviciului Public Comunitar de Permise Auto şi Înmatriculare Vehiculelor Mehedinţi, subcomisarul Dornel Nache susţine că bilanţul anului trecut arată că s-au înmatriculat de două ori mai multe maşini decât numărul celor radiate din circulaţie.

La Compartimentul Înmatriculări şi Evidenţă Vechicule Rutiere, în anul 2013 au fost efectuate 8 115 operaţiuni de înmatriculare permanent, s-au operat 4480 radieri din circulaţie şi au fost atribuite 5875 autorizaţii provizorii.
A declarat  subcomisarul Dorinel Nache

Policlinica Buna Vestire Craiova

În Mehedinţi, anul trecut a crescut şi numărul persoanelor care au obţinut permis auto. Astfel, în 2013 au trecut de proba practică pe calculator puţin peste jumătate dintre cei 11. 911 candidaţi. Candidaţii au trecut cu bine şi peste proba practică a obţinerii permisului de conducere. Peste 70% dintre cei înscrişi au fost declaraţi admişi.

Politica