joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei «AN»-uri dau bătăi de cap oamenilor legii din Dolj

Oamenii legii din judeţul Dolj se confruntă, în acest moment, cu mai multe cazuri în care autorii faptelor au rămas, până acum, neidentificaţi. Un câine campion, ogar din rasa Barzoi, a fost omorât pe data de 27 octombrie 2013, într-un cartier de vile al Craiovei.Descoperirea macabră a fost făcută de proprietara câinelui. A fost anunţată şi Poliţia. Menshevik, câinele omorât, era campion.Proprietarul câinelui, Megdonia Pârvulescu, a declarat că la autopsie i s-a spus faptul că animalul a fost bătut de mai multe persoane, cel mai probabil cu răngi de fier.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul câinelui. Astăzi s-a făcut autopsia cadavrului, urmând ca mâine să fie disponibil raportul medico-legal care să ateste cauza decesului.
Au precizat atunci reprezentanţii IPJ Dolj

Cercetările continuă şi în acest moment, dosarul aflându-se în lucru la Secţia de Poliţie Rurală nr. 4  Coşoveni.
Pârvulescu Megdonia ne-a declarat telefonic faptul că s-a interesat de soarta dosarului, dar oamenii legii nu au nimic concret, până acum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mi s-a spus că se continuă cercetările, şi atât. Nu cred că au vreun suspect.
A spus Megdonia Pârvulescu

O lună mai târziu, o crimă petrecută în localitatea doljeană Măceşu de Sus a îngrozit întreaga comună. Un bătrân de 71 de ani, Ion Ivan, a fost găsit spânzurat în propria casă.

Victima era legată de mâini şi de picioare iar decesul a survenit în urma asfixiei mecanice.
A declarat procuror Magda Bădescu, purtător de cuvânt  în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj

Victima locuia singură, soţia acestuia fiind internată în spital, în momentul producerii oribilei crime. Dosarul se află la Parchet.În fine, ultimul eveniment soldat cu pierderea unei vieţi omeneşti s-a petrecut la finele lui 2013, chiar în noaptea dintre ani, în comuna doljeană Sadova. Stana Creţu, de 99 de ani, a fost victima unei agresiuni, ea decedând câteva zile mai târziu, pe 11 ianuarie. Zeci de persoane au fost deja audiate însă, până acum, evenimentul rămâne, de asemenea, încadrat la categoria “autor necunoscut”. Singurul amănunt nou este faptul că bătrâna nu a fost violată. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală.

Politica