miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patru atleţi de la CSM Craiova participă la prima etapă a CN de sală

La sfârşitul acestei săptămâni, mai precis în zilele de 25 şi 26 ianuarie, se va desfăşura la Bucureşti prima etapă a Campionatului Naţional de Atletism în sală, categoriile seniori, tineret şi juniori I. Patru dintre atleţii legitimaţi la CSM Craiova vor fi angrenaţi în acest week-end în competiţia amintită anterior, concurs în care sportivii clubului se vor verifica pentru prima dată în acest an într-un cadru organizat. În speţă este vorba despre Marian Oprea(triplusalt, seniori), Ioan Piţigoi(60 m, juniori I), Daniela Bârsanu(1500 m, 3000 m, juniori I) şi Sima Ana-Maria(800 m, tineret). Competiţia va debuta sâmbătă după-amiază, iar primul atlet al CSM Craiova care va intra în scenă va fi Ioan Piţigoi la proba de 60 de metri plat.

Acesta va alerga în serii de la ora 16.10, urmând ca la 16.55 să fie programată finala probei de 60 de metri plat. Tot sâmbătă, la ora 16.30 este fixată proba de 1500 m fete (serii contra-timp), unde va participa Daniela Bârsanu, urmând ca la ora 17.00 Marian Oprea să înceapă săriturile la proba de triplusalt. În ziua de duminică, Sima Ana-Maria va alerga la proba de 800 de metri (serii contra-timp, ora 11.00), iar Bârsanu Daniela va încheia competiţia cu proba de 3000 de metri(serii contra-timp, ora 11.50). Ţinând cont că la acest concurs nu vor fi acordate medalii, obiectivul sportivilor de la CSM Craiova este obţinerea de rezultate cât mai bune, care să le îmbunătăţească performanţele personale.

Este un concurs de verificare, prima etapă a campionatului naţional de sală, iar sportivii noştri vor participa pentru a-şi testa nivelul de pregătire. Important va fi ca cei patru atleţi care participă din partea clubului nostru să aibă o evoluţie mulţumitoare, să îşi îmbunătăţească performanţele personale şi să fie feriţi de accidentări.
A declarat directorul CSM Craiova, Sorin Manda

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica