vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerul, calificată de pe locul secund

După 7-0 cu Rapid Severin, 3-4 cu Atrium Kladovo şi 10-3 cu Olimpia Orşova, divizionara D Minerul Mehedinţi a învins miercuri seara Dunărea Pristol (7-3) şi a încheiat grupa A pe locul secund. Fotbaliştii pregătiţi de Cristian Boboescu s-au calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei Drobeta la futsal, unde vor întâlni sârbii de la Conal Kladovo. Partida se va desfăşura astăzi, cu începere de la ora 18.

Tot vineri sunt programate şi celelalte sferturi, iar Atrium Kladovo, câştigătoarea grupei A, va juca, cel mai probabil, cu AS Severin, echipă care-i are în componenţă pe foştii prim-divizionari Gabi Boştină, Cornel Mihart, Dorel Stoica şi Costi Gărgălie. În primele două meciuri, AS Severin a remizat cu Conal Kladovo (3-3) şi Ştiinţa Severin (5-5), iar departajarea s-a făcut la loviturile de la 7 metri, unde echipa lui Stoica a câştigat primul joc cu 3-2 şi l-a pierdut pe următorul cu 3-1.

Finala, duminică la 14

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi organizatoarea turneului, AS Drobeta 2013, echipă clasată pe locul secund la finele turului din Liga a IV-a Mehedinţi, a trecut de faza grupelor la futsal. Tabloul sferturilor a fost completat aseară, după încheierea ultimilor meciuri din grupe. Semifinalele competiţiei sunt programate sâmbătă, cu începere de la ora 19, iar duminică, la ora 14, va avea loc finala. Anterior, tot în Sala Polivalentă, se va disputa partida pentru locurile 3-4. Pe lângă trofeul desemnat câştigătoarei, organizatorii vor acorda premii pentru golgheterul competiţiei, cel mai tehnic jucător sau cel mai bun portar.

Politica