joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CS Podari şi Dunărea Bistreţ, amical pe “Energia”

Formaţia de liga a III-a CS Podari va perfecta în acest week-end primul joc de verificare, în compania revelaţiei sezonului din liga a IV-a doljeană, Dunărea Bistreţ. Meciul de pregătire este programat să se dispute sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul “Energia” de la Combinat. Partida va constitui un prilej bun pentru ambele echipe să îşi vadă la treabă noile achiziţii, mai ales CS Podari, care a fost foarte activă în campania de transferuri.

De altfel, pentru Dunărea Bistreţ acest amical va avea o însemnătate specială, deoarece echipa judeţeană speră ca în acest sezon să facă pasul spre eşalonul trei, iar testul cu CS Podari va pica tocmai bine, ca echipa veteranilor Naicu şi Mielă să îşi poată măsura potenţialul pentru cursa care trebuie câştigată pentru promovare. Amicalul nu se va desfăşura în condiţiile unui meci normal, modul de desfăşurare a partidei fiind modificat. Se vor juca trei reprize a câte 30 de minute, iar cel mai probabil cei doi tehnicieni vor rula întregul lot. Pentru ambele grupări, amicalul de sâmbătă reprezintă primul joc de verificare din această iarnă. Antrenorul Podariului doreşte ca prin acest joc să vadă nivelul de pregătire al jucătorilor, după primele zece zile de la reunire.

Este un meci de pregătire, un meci care face parte din programul pe care noi l-am stabilit pentru pregătirea de iarnă. Venim după zece zile de pregătire şi eu vreau să văd unde ne aflăm la începutul pregătirii. Scorul nu va fi important, dar mă interesează foarte mult prestaţia jucătorilor. Vor intra şi jucătorii noi, în principiu voi rula tot lotul, pentru că doresc să îi văd pe toţi la lucru, dar este încă greu să îţi formezi o părere clară despre un jucător, deoarece ne aflăm la începutul pregătirilor.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Bogdan Vrăjitoarea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici pentru Dunărea Bistreţ rezultatul nu va reprezenta un interes, primordială va fi evoluţia jucătorilor contra unor adversari obişnuiţi cu nivelul ligilor naţionale.

Este un meci de pregătire, nu ne interesează rezultatul, vrem doar să ne pregătim cât mai bine. Pentru noi este un prilej de a vedea cât mai mulţi jucători, pentru că avem şi jucători în probe. La acest moment lotul cuprinde un număr de 25 de jucători şi vrem să îi testăm pe toţi. Sperăm că se vor ridica la aşteptările noastre şi va fi interesant de văzut cum se vor comporta jucătorii în faţa unor adversari de liga a III-a.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Naicu Dan, preşedintele Dunării Bistreţ

Pentru CS Podari, următorul joc amical reprezintă o incertitudine, deoarece situaţia echipei din Balş este una precară, iar jucătorii nu au început încă antrenamentele. Jocul de verificare împotriva celor de la FC Balş este programat pe 1 februarie, dar totul este încă în ceaţă. În altă ordine de idei, amicalul cu SCM Piteşti, iniţial progamat pentru data de 18 februarie, se va desfăşura pe 21 februarie, pentru că Vrăjitoarea doreşte să le acorde jucătorilor câteva zile libere după revenirea din cantonament.

Politica