miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eşec drastic pentru severinence

În primul meci din cadrul returului Campionatului Naţional de handbal al junioarelor I, severinencele au fost învinse în Sala Polivalentă cu 29-16 de CSS Petroşani. Oaspetele au avut un avantaj liniştitor încă de la pauză, când conduceau cu 14-8, iar rezultatul final al partidei de la malul Dunării le menţine pe podiumul Seriei E, cu 15 puncte. Cu trei victorii, o remiză şi patru înfrângeri, CSS Drobeta şi-a compromis şansele de calificare. De altfel, antrenorul Ion Milovan nici nu ar vrea ca elevele sale să meargă la turneul semifinal, unde ar întâlni adversare mult mai puternice.

Acesta a pus rezultatul de ieri pe seama lipsei de valoare a componentelor actuale, dar şi a plecărilor din lot din această iarnă, când Oana Creţulescu şi Ana Maria Şerban s-au transferat la CSS Ploieşti, iar Lorena Stoican a  ajuns la ACS Şcoala 181 SSP Bucureşti.

Mă aşteptam ca echipa să joace aşa de prost, după ce am pierdut câteva componente de bază, care s-au transferat la cluburi importante. M-am bucurat pentru ele, dar sunt dezamăgit că restul fetelor nu sunt pregătite pentru a juca la nivelul junioarelor I şi nici nu au perspective să ajungă la senioare. Sincer, nici nu aş vrea să mă calific la turneul semifinal, fiindcă nu avem valoare şi nu are rost să cheltuim banii de pomană!
A spus Milovan

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mizat pe: Georgiana Tudor–Andra Rovenţa (4 goluri), Alexandra Dinicică (3), Irina Enculescu (3), Ema Cercel (2), Livia Rugel (2), Andra Vrăjitoru (1), Simona Bălulescu (1), Mădălina Jianu, Alexandra Spătariu şi Claudia Murăreanu. În partida-tur, CSS Petroşani se impusese cu 24-17. Severinencele vor juca următorul meci pe 2 februarie, în deplasare, cu LPS Banatul Timişoara. Aflat în pragul pensionării, Ion Milovan a anunţat că acesta va fi ultimul său sezon la Clubul Sportiv Şcolar din Drobeta-Turnu Severin şi speră ca antrenorii din noul val să găsească soluţii pentru revigorarea handbalului local. „Trebuie făcută din nou selecţie, aşa cum făceam înainte, când aveam în oraş şi echipă de senioare. Eu mai am câteva meciuri şi ies la pensie, aşa că nu mai am timp. Cei care vin în urma mea au posibilitatea să descopere noi talente”, a precizat antrenorul emerit.

Politica