marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii se plâng: Prea multă mizerie

Craiova, oraş european doar cu numele. Craiovenii consideră că oraşul lor nu îndeplineşte toate condiţiile pentru a arăta ca un oraş european.

Nu întotdeauna este oraş european, de Sărbători seamănă puţin cu un oraş european, în rest nu prea îmi place. Este multă mizerie, ar trebui impuse nişte norme de respectare a curăţeniei, nu pentru cei care fac curat şi pentru cei care locuiesc aici, să menţină curăţenia, mereu văd hârtii aruncate pe jos.
Aspus Mariana, 41 ani

Mai sunt şi craioveni care văd Craiova ca un oraş frumos, care s-a dezvoltat cu trecerea anilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mie îmi place, am copii plecaţi la Paris şi mi-au zis că aduce cu Parisul şi stilul arhitectural e frumos, mi se pare că acest oraş s-a dezvoltat mult de când eram eu tânăr până azi, din 1953 de când cunosc eu Craiova.
A declarat un bărbat

S-ar putea să arate ca un oraş european, dar îi mai trebuie multe. Trebuie rezolvat cu clădirile vechi, sunt nişte clădiri istorice. Să le consolideze bine, ca să mai ţină mulţi ani de acum încolo, să arate mai româneşti, să mai umble puţin la vopsea, nu să îi pună termopane unei clădiri de 150 ani, dar să le dea un aspect nou.
Petre,56 ani

Nici aspectul blocurilor nu îi mulţumeşte pe cetăţenii craioveni.
Mizeria caracterizează oraşul, aparent în centrul Băniei, aspectul pare să fie mai întreţinut, însă în cartiere şi la periferie lucrurile stau diferit.

Blocurile arată urât în unele cartiere şi chiar în centru, sunt neîntreţinute exterior, nu sunt vopsite, balcoanele arată unul într-un fel, altul în alt fel. În centru este puţină curăţenie, dar în unele cartiere arată ca vai de mama lor, este dezastru.
Sorin Cristescu,71 ani

Cetăţenii spun că municipalitatea şi cei în măsură să transforme Craiova într-un oraş european mai au multe de realizat însă, din punct de vedere al culturii, oraşul nostru are câţiva paşi înainte şi mici şanse de a câştiga titlul de oraş cultural, eveniment preconizat pentru anul 2021.

Avem un teatru bun, o orchestră bună, teatru de operă bun, filarmonica cu concerte şi festivaluri de ani şi ani de zile, vin artişti buni, renumiţi, îmi place mult.
Preda Gheorghe, 64 ani

Politica