joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Achiziţiile se lasă aşteptate la Motru

Singura noutate din lotul lanternei-roşii a seriei a II-a a reprezentat-o Răzvan Nicoloff, mijlocaş care a mai evoluat în trecut la Motru. Acesta revine după o perioadă mai lungă de inactivitate, dar speră sa redevină titular în sistemul lui Gabi Zahiu, pe care l-a mai avut antrenor şi la Pandurii II Târgu Jiu. Dacă achiziţiile menite să asigure salvarea echipei de la retrogradare se lasă aşteptate, Minerul s-a despărţit deja de cinci jucători, dintre care trei au fost titulari în majoritatea etapelor. Astfel, Adrian Răducă (13 meciuri /1124 minute /1 gol ) a preferat să meargă la liderul din C5, Naţional Sebiş, atacantul Marcel Buciuman (8/436/1) a plecat la FC Podari, iar fundaşul Adelin David (10/900)  şi mijlocaşul Adrian Ştefan (6/190) şi-au reziliat contractele pe cale amiabilă. În schimb, portarul Constantin Daniel Popescu n-a prins nici măcar un minut în tur şi a fost anunţat că nu mai intră în vederile Minerului.

Nici titularul dintre buturi, Daniel Popescu, n-a fost la vizita medicală alături de divizionara secundă, fiind în prezent în cantonament în Antalya, cu Pandurii Târgu Jiu, echipă care l-a împrumutat în vară la Motru. Astfel, Minerul are în prezent în lot un singur portar, pe Paul Trică, acesta fiind  doar rezervă în câteva meciuri din tur.  

Test cu Pandurii II, de la ora 11

Policlinica Buna Vestire Craiova

De la vizita medicală a lipsit şi atacantul Raul Speroni, care a revenit de-abia luni seară din Argentina. La Policlinica din Craiova a fost prezent în schimb fundaşul stânga Ionuţ Schintee, promovat de la echipa de juniori-republicani a clubului. Acesta va şi juca în amicalul pe care Minerul îl dispută astăzi, de la ora 11, pe terenul sintetic de la Motru, cu divizionara C Pandurii II Târgu Jiu.

Titularul Popescu e în pregătire cu Panduri, dar va reveni la Motru după întoarcerea din Antalya. Atacantul Răduca ne-a anunţat că vrea să plece la Sebiş şi nu-l putem ţine cu forţa. Deocamdată, singura noutate o reprezintă Nicoloff, care e din Motru şi pe care îl ştim foarte bine. Lista rămâne deschisă. Vom mai face 2-3 transferuri, dar vrem să aducem doar jucători care să fie titulari. Lotul va fi completat şi cu câţiva juniori de perspectivă.
A spus, pentru Ediţie Specială, directorul sportiv Mihai Cernica

Oficialii Minerului speră să-l mai aducă de la Pandurii II pe atacantul Lucian Fărcăşanu, în timp ce împrumutul lui Ionuţ Tătaru a intrat în impas. Fundaşul e dorit la Corona Braşov de Jerry Gane, cei doi lucrând împreună şi în returul sezonului trecut, la prim-divizionara CS Turnu Severin. După desfiinţarea echipei de la malul Dunării, Pandurii l-a redirecţionat pe apărător la CSM Râmnicu Vâlcea, dar, în această iarnă, clubul din Zăvoi i-a reziliat contractul.

Politica