joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UN ULTIM OMAGIU ADUS COLEGULUI NOSTRU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Oltenia» al judeţului Dolj anunţă cu regret şi adâncă durere încetarea din viaţă, în ziua de 18.01.2014, a plutonierului adjutant şef Iordache Busuioc, militar cu o  înaltă competenţă profesională şi om de aleasă omenie.
Colegul nostru, Iordache Busuioc s-a născut la data de 08.08.1966, în com. Ostroveni, sat. Lişteava, judeţul Dolj şi a desfăşurat o bogată activitate profesională în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,, Oltenia “ al judeţului Dolj, fiind în serviciu activ timp de 17 de ani.

Acesta şi-a început cariera de pompier la 15 noiembrie 1992, ca militar angajat pe bază de contract până pe 28.02.2001, iar din 01.09.2006 a fost încadrat la Serviciul Logistic în funcţia de conducător auto (autospeciale).  Plt. adj. şef. Iordache Busuioc  era cunoscut de toţi colegii ca un profesionist desăvârşit, un pompier în adevăratul sens al cuvântului,  cooperant şi disciplinat, un exemplu pentru tinerii săi colegi.

Ieri după amiază, în timp ce lucra la unul dintre autoturismele din dotarea inspectoratului, colegul nostru a suferit un accident vascular, acordându-i-se primul ajutor medical, fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde a fost supus mai multor intervenţii. Din nefericire a intrat în comă profundă, iar după 13 ore acesta a decedat, pierzând lupta cu viaţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O inimă bună a încetat să bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer! Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre noi pe bunul nostru coleg –Plt. adj. şef. Iordache Busuioc, tată a doi copii în vârstă de 21ani  şi, respectiv, 17 ani.

Înhumarea cu onoruri militare va avea loc în data de 20.01.2014, ora 12.00, la cimitirul  Craiova Nord,  din municipiul Craiova,  judeţul Dolj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Politica