vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În dezvoltare fără asfalt şi canalizare

Lipsa canalizării este problema cu care se confruntă cartierul Lăpuş-Argeş, zona caselor. Halta Bordei, aşa cum se numeşte zona, reprezintă casele care se află dincolo de calea ferată. Locuitorii de aici se plâng că doar strada principală are canalizare, iar pentru 100 metri lineari nu s-a mai ajuns cu racordarea la canalizare pe Drumul Ungurenilor.

Problema majoră a cartierului nostru este lipsa canalizării. De exemplu, pe Aleea II Drumul Ungurenilor din cauza neînţelegerii cu autorităţile, pentru 100 metri lineari de canalizare, care a fost efectuată pe Strada Cantonului nu s-a mai legat Drumul Ungurenilor cu Aleea Ungurenilor.
A declarat Cristi, 53 ani

Locuitorii dezvăluie că în ciuda acestor aspecte, cartierul lor se află în plină dezvoltare, este o zonă cu multe terenuri, dar lipsa canalizării îi îndepărtează pe cei care doresc să cumpere aici.
Canalizare există doar pe strada Gîrleşti împreună cu strada Muntenilor până la podul Recon, iar cele care rămân fără canalizare sunt Aleea II, Aleea I Drumul Ungurenilor, spun cetăţenii din zona respectivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost puşi în aşteptare de către primărie

Unul dintre cetăţenii acestui cartier a mers chiar în audienţă la primărie pentru a rezolva cel puţin problema cu cei 100 metri privaţi de canalizare.

S-a mers în audienţă la viceprimarul Nedelescu însă fără nici un rezultat, ni s-a spus că această stradă este pe Master Plan 2, undeva prin 2015-2016, ceea ce nu înţelegem, de ce trebuie să aşteptăm 2-3 ani pentru 100 metri canalizare.
A spus Costică

Aceşti oameni suferă din pricina canalizării, dar şi a străzilor defectuoase din zona în care locuiesc. Doar străzile principale beneficiază de asfalt, însă zonele care nu au canalizare nu au nici asfalt.

Străzile noastre arată ca după bombardament, neexistând asfalt sau măcar piatră pe aceste drumuri.
Spun oamenii

Locuitorii acelei zone întâmpină dificultăţi şi cu depozitarea gunoiului menajer.

Mi-ar plăcea o platformă de gunoi amenajată pe stradă, nişte tomberoane mai mari care să suporte o greutate mai mare, de exemplu,nu pot să chem salubritatea pentru doi saci de moluz.
A declarat Tanţa, 44 ani

Craiovenii din această zonă spun că nu vor decât condiţii normale de trai, pentru un oraş dintr-o ţară europeană.

Politica