joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Donează sânge!

Într-o zi şi tu vei avea nevoie, donează sânge! Fiecare picătură înseamnă un zâmbet, este deviza celor care iniţiază acţiuni de donare sânge. O astfel de acţiune de donare sânge a avut loc ieri şi continuă şi azi între orele 08.00 – 14.00. Această activitate este realizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova, Ministerul Tineretului şi Sportului pentru a alimenta stocul de sânge şi a-l trimite mai departe la spital şi ulterior a fi distribuit celor ce au nevoie.Cei care doresc să doneze pot să vină la Casa Studenţilor din Craiova unde îi aşteaptă medici şi le efectuează testele necesare pentru a determina dacă sunt sănătoşi si pot dona.

Dorim să facem un fel de educaţie la nivel de societate şi aşteptăm cât mai mulţi. Mă bucur că în cursul zilei de azi( nr.ieri) dintr-un total de 40 persoane ajunşi aici până la ora 11 au fost respinse doar trei persoane.
A declarat Eusebiu Bivolaru, organizator

Donatorii vor primi şapte tichete de masă de persoană, iar pe lângă acest lucru se doreşte şi promovarea unei mese sănătoase, deoarece având o alimentaţie sânătoasă şi corpul nostru se va menţine în parametrii optimi. ”După ce donează, doamnele de la organizaţia ”Misiunea Femeii” au pregătit reţete sănătoase în vederea promovării alimentaţiei sănătoase”, a relatat Eusebiu Bivolaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica