vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolo Napoli vrea promovarea

Tehnicianul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, speră ca luni, la reunirea echipei, să se întoarcă toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie în turul de campionat. Aşa cum a promis, el s-a întors la Craiova şi speră ca patronul Adrian Mititelu să poate rezolva problemele cu care se confruntă clubul.Se apropie ora reunirii Universităţii iar antrenorul Nicolo Napoli, prezent deja la Craiova de o săptămână, îşi doreşte ca luni, la vizita medicală, să îi aibă prezenţi pe toţi jucătorii pe care a contat în turul campionatului.

Am avut discuţii cu patronul echipei, el m-a asigurat că toţi jucătorii se vor întoarce şi că vom continua activitatea. Eu vreau să antrenez Universitatea Craiova, vreau ca la finalul acestui sezon să promovăm în prima ligă.
A declarat Nicolo Napoli

Antrenorul italian spune că are nevoie de toţi jucătorii care au evoluat în tur.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu îmi doresc ca toţi jucătorii să se întoarcă. Fără lotul pe care îl doresc, nu ştiu dacă se poate atinge obiectivul propus şi prezenţa mea la Craiova nu mai are rost.
A mai spus “Mister”

Acesta a mai spus că Adrian Mitielu l-a asigurat că luni se vor întoarce la echipă şi cei doi jucători care au plecat mai devreme de la club, Stephane Acka şi Milan Mitic.Reamintim că luni are loc reunirea lotului Universităţii Craiova. La finele turului de campionat, Universitatea a terminat pe locul al patrulea în campionat.

Politica