joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VA PREZENTAM, IN EXCLUSIVITATE, PLANUL DE REORGANIZARE AL FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA

Preambul

Oamenii trebuie sa stie ca in luna decembrie hoardele Olgutei Vasilescu nu au stat cu mainile in san ci au actionat pe toate planurile cu scopul de a crea o atmosfera ostila impotriva ideii de reorganizare si a impiedica cu orice pret continuarea activitatii Universitatii Craiova.

In ultima luna, aghiotanti ai Olgutei Vasilescu au initiat mai multe actiuni de blocaj:

Policlinica Buna Vestire Craiova

–    in scop propagandistic si destabilizator au solicitat la Tribunalul Brasov ridicarea dreptului de administrare a administrarorului special, Mititelu Adrian Marin, pentru considerentele ca pe perioada insolventei societatea a acumulat pierderi. Solicitarea Olgutei s-a facut catre administratorul judiciar, iar pentru a crea impresia ca ea nu este implicata i-a ordonat lui Mircea Parvuletu, directorul Directiei Regionale a Finantelor Publice Craiova, numit politic de USL in aceasta functie, sa ceara ridicarea dreptului de administrare la Tribunalul Brasov.

Aceasta solicitare este un formala, si repetam, propagandistica, deoarece atat Municipiul Craiova cat si Fiscul doljean nu au capacitate procesuala, asa cum prevede Legea 85/2006, nefiind creditori in tabel.

Practic, cererea lor este facuta de persoane fara calitate si nici nu poate intra pe fondul problemei, va fi respinsa de catre instanta prin exceptie.

–    Au racolat  fosti salariati ai Fotbal Club Universitatea Craiova, oameni care au mancat ani de zile o paine buna la Universitatea Craiova si datorita situatiei financiare precare pe care clubul o traverseaza au fost de acord sa semneze anumite documente cu privire la inscrierea la masa credala si eventual aceste creante sa fie cedate catre acest grup infractional si ulterior sa conteste planul de reorganizare, iar ulterior acestia sa declare public ca ei nu cred in acesta reusita a acestui plan.

Aceasta actiune a fost inteprinsa de oamenii Olgutei, pe considerentul ca ei au crezut ca in Planul de Reorganizare al CLUBULUI DE FOTBAL UNIVERSITATEA CRAIOVA, categoria salariatilor va fi determinanta ca si categorie cu drept de vot si ca in acest mod votul acestei categorii va fi decisiv.

Insa, spre dezamagirea lor au luat o mica teapa, deoarece Planul de Reorganizare are alte componente si nu exista vot din partea categoriei respective.

O alta actiune facuta de grupul infractional este lansarea pe piata a zvonurilor ca au cumparat creanta EUROEXPO SRL Targu Mures. Se stie deja ca pe piata, o parte dintre ziaristii locali se afla in solda camarilei Olgutei Vasilescu. Cei drept, unii dintre ei au si motive obiective cum ar fi: situatia financiara precara sau un apropiat angajat la Primarie sau la o alta unitate care sta in pixul Olgutei.
Aceasta intoxicare a fost facuta pentru a deturna atentia de la actiunea cu racolare a fostilor salariati. Nu s-a ajuns la intelegere cu cei de la EUROEXPO SRL Targu Mures pentru vanzarea creantei respective si chiar daca ar fi cumparat-o nu ar fi schimbat cu nimic datele problemei, deoarece creditorul EURO EXPO SRL Targu Mures este unul favorizat in plan, in sensul ca primeste creanta mult mai repede decat ceilalti creditori, astfel indiferent de pozitia lui la Adunarea Generala a Creditorilor votul se considera dat IN FAVOAREA PLANULUI, asa cum prevede Legea 85/2006.
Prin urmare, toti creditorii cu drept de vot prezenti in plan vor vota planul, neexistand nicio problema din acest punct de vedere.
De altfel, in mod dubios Olguta Vasilescu, dar si Fiscul l-au invitat pe administratorul judiciar al societatii saptamana viitoare la Craiova!!!!

Suntem curiosi in cate alte situatii au mai procedat astfel. Probabil, ii este teama sa mai spuna ce mai are pe suflet la telefon de cand amnistia nu a mai trecut, ii este putin cam frica doamnei primar.

O alta actiune, cea mai nenorocita pe care a facut-o Olguta Vasilescu in cardasie cu Biroul Executorului Judecatoresc Moraru si Asociatii care il are in spate pe avocatul Claudiu Moraru, un executor implicat in multe mizerii de acest fel si care este banuit ca este conducatorul unei retele de spalare de bani si deturnare de fonduri, despre care editie.ro va scrie in curand, este modul ilegal in care au evacuat, din nou, clubul din stadion, fara sa aibe vreun act legal. Aceasta actiune s-a facut pe ideea ca este momentul ca UNIVERSITATEA CRAIOVA sa primeasca o lovitura pe toate planurile pentru a fi impiedicata in a mai continua activitatea in returul acestui campionat.


In aceste actiuni de tip mafiot, Olguta Vasilescu a angrenat Institutii ale Statului Roman, de pe raza judetului Dolj, dar si diverse persoane private care au interesul in a fi stopata activitatea clubului.
Cu toate aceste faradelegi, Universitatea Craiova a mers inainte, merge inainte, va merge inainte pentru totdeauna, va rezista acestui asalt nemaiintalnit din partea unei persoane cu apucaturi de psihopat.

Astfel, conform planului, incepand cu 1 iulie 2014 activitatea FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA se va desprinde, prin divizare, din FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA si va continua in cadrul unei noi societati numite U CRAIOVA S.A. infiintata in anul 2013. In acasta noua societate suporterii vor primi cele 25%-30% actiuni promise, iar pentru restul actiunilor urmand ca orice persoana interesata, de buna credinta, sa poata opta pentru un procent de maxim 5% dintr-un disponibil de instrainare de 30%, restul ramanand in patrimoniul actualului actionar al societatii.

Prin aceasta operatiune se asigura continuitatea sportiva din anul 1948 a FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA intr-o societate noua in care toti cei interesati pot adera fara sa mai fie implicati in procesele actuale ale clubului.

VEZI PLANUL DE REORGANIZARE IN FORMAT ELECTRONIC:

––––––––––––––––––––––––––-
La CAPITOLUL XII. RESURSE FINANCIARE PENTRU SUSTINEREA REALIZARII PLANULUI SI SURSELE DE PROVENIENTA ALE ACESTORA, Articolul 2 – Veniturile IMEDIATE, suma reala este de 300.000 euro. In documentul original trimis Tribunalului Brasov greseala a fost remediata.

Politica