joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii au primit undă verde pentru Antalya

Gorjenii s-au “mutat” marţi dimineaţă în Bănie pentru a efectua controalele medicale periodice şi a obţine avizul specialiştilor pentru sezonul ce urmează să fie reluat. Pandurii au trecut prin filtrul doctorilor craioveni de la Policlinica Sportivă, care le-au dat undă verde la efort, şi Pustai de abia aşteaptă să îi ia în primire pentru pregătirea de iarnă. Vizita medicală a decurs conform aşteptărilor, iar gorjenii au trecut testele medicale fără dificultăţi.

Pandurii au intrat pe rând în fiecare cabinet, efectuându-se examinările şi măsurătorile de rigoare. La vizita medicală au fost prezenţi toţi jucătorii, cu excepţia lui Dos Santos, care a ajuns târziu în România: portari – Răzvan Stanca, Pedro Mingote; jucători de câmp – Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Paraskevas Christou, Iulian Mamele, Doru Bratu, Erico da Silva, Marko Momcilovic, Armando Sipoto, Paul Anton, Nicandro Breeveld, Elton da Silva, Călin Cristea, Alin Buleică, Alexandru Ciucur, Viorel Nicoară, Paulinho, Feiz Shamsin, Distefano, Diego Rubio, Andrei Piţian, Răzvan Negrescu şi Daniel Mărgărit.

Nu au existat probleme grave, iar rezultatele care necesită timp de procesare, vor sosi în următoarele zile, pentru ca staff-ul tehnic să deţină toate datele la plecarea în cantonament privind starea de sănătate a pandurilor.  Lotul formaţiei gorjene se va pregăti până vineri la Târgu-Jiu, weekend-ul urmând să îi prindă pe jucători la căldură în Antalya. Sudoarea va fi cel mai bun prieten al gorjenilor în acest cantonament şi nu va fi decât consecinţa temperaturilor ridicate de pe teritoriul “semilunei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorii au trecut cu bine testele medicale

Transpiraţia va curge şiroaie din cauza eforturilor la care vor fi supuşi pandurii, pentru că în acest prim stagiu, pregătirea fizică va ţine locul balonului îndrăgit de fotbalişti. Formaţia din Târgu-Jiu nu va apuca să îşi petreacă prea mult timp pe tărâmul de casă a lui Brâncuşi, iar după trei zile libere, aceştia se vor îmbarca pe trei februarie pentru a doua excursie în Antalya din această iarnă. Acest voiaj va fi unul mai plăcut, concentrat exclusiv pe jocurile amicale, cinci la număr.  La capitolul jucători, în afară de Doru Bratu, Pandurii nu ne oferă noi certitudini, dar s-au lansate pe piaţă multe speculaţii privind revenirea lui Nistor sub formă de împrumut până în vară. Altfel, Cristi Bud este aproape de a veni la Târgu-Jiu, deoarece şi-a reziliat contractul cu gruparea din Mediaş şi se află în discuţii avansate cu oficialii gorjeni. Conducerea a anunţat la reunire că sunt negocieri şi cu alţi jucători, iar aceştia ar putea sosi la echipă în primul cantonament al Pandurilor, pentru a fi analizaţi de Pustai.

Politica