vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU DOLJ, în acţiune

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 3 incendii, o intervenţie S.V.S.U., 2 intervenţii asistenţă medicală de urgenţă aeriană şi 21 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetatie uscată pe un teren proprietate particulară în localitatea Almăj. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţia uscată existând posibilitatea de propagare la terenurile invecinate. Din cauza focului deschis în spaţii libere, au ars aproximativ 30 ha vegetaţie uscată.      

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  plante furajere la numitul Ion Ş. din localitatea Carpen, sat. Cleanov. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la furaje, existând posibilitatea de propagare la căpiţele învecinate. Din cauza unui foc deschis în spaţii libere au ars, aproximativ 8000 kg furaje.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere la numitul Tudor D. din localitatea Bucovăţ, sat. Sărbătoarea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la plante furajere, fără posibilitate de propagare. Din cauza unui foc deschis în spaţii libere au ars,  fânarul din lemn acoperit cu tablă în suprafaţă de aproximativ 50 mp şi aproximativ 7000 kg furaje. SVSU Dioşti a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în locuinţa numitului C. Aurel din com Dioşti, unde au ars bunuri dintr-o cameră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit la numita Angela S.cu probleme psihice în vederea intrarii în locuinţă şi preluarea pacientei pentru a fi preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a participat pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, de stingere a acestora şi după caz, de evacuare în situaţii de urgenţă la meciul de baschet masculin SCM U Craiova şi KK KUMANOVA – MACEDONIA disputat la Sala Polivalentă din mun. Craiova.

ISU DOLJ

Politica