joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean căutat de nemţi, arestat în Dolj

Un gorjean acuzat de comiterea a 21 de infracţiuni de fraudă cu cărţi de credit pe teritoriul Germaniei, a fost arestat de poliţiştii doljeni. Acesta va fi extrădat. Eugen Dobrescu, din Târgu Jiu, este acuzat şi de o infracţiune de furt. Pe numele acestuia, Curtea de Apel Craiova a emis un mandat de arestare preventivă pentru 24 de zile, în vederea extrădării.

La data de 14.01.2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă, în vederea extrădării, emis de Curtea de Apel Craiova privind pe DOBRESCU EUGEN, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, pentru săvârşirea în Germania a unui număr de 21 infracţiuni de fraudă cu cărţi de credit şi o infracţiune de furt.  Cel în cauză a fost încarcerat în arestul inspectoratului, urmând a fi perfectate documentele necesare extrădării acestuia în Germania.
IPJ DOLJ

O altă persoană căutată pentru infracţiuni a fost încarcerată, marţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au executat o acţiune pe linie de mandate, ocazie cu care a fost identificată şi prinsă BÎLEA LILIANA, 24 ani, din Calafat, pe numele căreia Judecătoria Calafat a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată la 6 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul silvic.
IPJ DOLJ

Şi aceasta a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj

Politica