miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DOLJEAN REŢINUT PENTRU FAPTE ÎMPOTRIVA PATRIMONIULUI

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea într-o cauză penală privind furtul comis de către P. ION, 26 de ani, din comuna Drănic în dauna părţii vătămate Ţ.VASILE, vă comunicăm faptul că în sarcina celui în cauză au documentat alte şapte infracţiuni.

Poliţiştii doljeni au stabilit în urma investigaţiilor faptul că acesta, în perioada octombrie – decembrie 2013, a sustras bunuri din locuinţele a cinci persoane din comuna Drănic, dar şi din Şcoala Generală şi Căminul Cultural din localitate, fapte prin care s-a creat un prejudiciu de aproximativ 20 000 lei, din care a fost recuperat 80 %. Printre bunurile sustrase se numără şi bormaşini, lansete pescuit, produse alimentare, un DVD, un sistem AUDIO cu 5 boxe, bunuri uz caznic, unitate calculator şi accesorii,precum şi alte bunuri.

În baza probatoriului administrat de poliţişti Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea a confirmat începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi distrugere, faţă de P. ION fiind dispuse măsura reţinerii pe timp de 24 ore.P. ION a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica