joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un «no name» a demisionat din PDL Mehedinţi din motive de ciolan

Pentru că nu a putut accede la o funcţie mai mare a părăsit partidul . Un pedelist mehedinţean despre care  nu se ştie mare lucru s-a evidenţiat zilele trecute prin ceva: şi-a anunţat pompos demisia din partid în cadrul unei conferinţe de presă.   În cauză este vorba despre preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Mehedinţi şi totodată preşedintele Organizaţiei PDL din comuna Balta, George Ganţu. El  a anunţat că demisionează din partid şi că, odată cu el, vor pleca încă 60 de colegi. Motivul ar fi acela că liderii formaţiunii politice, senatorul Marius Bălu nu i-ar fi  acceptat candidatura pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv al Organizaţiei Judeţene a PDLMehedinţi.

George Ganţu a spus  în cadrul unei conferinţe de presă că Marius Bălu nu a dorit să îi accepte candidatura la funcţiile de vicepreşedinte şi secretar executiv la alegerile pentru Biroul Permanent Judeţean. Din acest motiv el susţine că a hotărât să demisioneze din formaţiunea politică şi să îi determine să facă la fel şi pe 60 de membri de la organizaţia comunală  Balta.

În concluzie, am hotărât să mă retrag din acest partid cu părere de rău, la care am muncit 10 ani de zile, în care zic că am adus foloase acestui partid, pentru că m-am săturat de mânăriile lui Bălu. Lăsând la o parte orice chestie, domnul Mihai Stănişoară este un bun conducător… nu se compară cu Marius Bălu.
A declarat George Ganţu în cadrul unei conferinţe de presă organizată  la un restaurant din  Drobeta Turnu Severin

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a mai declarat că nu s-a înscris în nici o altă formaţiune politică.

Nu sunt înscris, am auzit tot felul de speculaţii din partea lor, a foştilor colegi, că m-aş fi dus ba nu ştiu unde, că m-aş fi dus în altă parte, la Forţa Civică.  Sunt onorat, într-adevăr, am avut oferte în tot acest timp, de la majoritatea partidelor parlamentare, dar nu a fost nimic concret, nu am luat nicio decizie.
A conchis George Ganţu

La alegerile locale, din iunie 2012, George Ganţu a candidat pentru funcţia de primar în comuna Balta din partea PDL, dar a obţinut doar câteva voturi.

Bălu: «Tinerii au spus că vor să plece din cauza lui!»

În replică, preşedintele PDL Mehedinţi, senatorul  Marius Bălu, a declarat că Ganţu nu a specificat domeniul în care vrea să candideze, aşa că membrii Consiliului Director Judeţean al PDL i-au respins candidatura. Totodată Bălu a mai afirmat că tinerii din PDL Mehedinţi nu-l agreeau ca şef pe  Ganţu.

Eu i-am acordat o mare încredere, iar biroul permanent l-a însărcinat cu funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret. Rezultatul a fost că, după câteva luni, toţi tinerii au spus că vor să plece din cauza lui. Legat de alegerile din Biroul Permanent Judeţean, candidatura nu i-a fost acceptată prin vot în unanimitate de către Consiliul Director Judeţean din cauza faptului  că nu s-a specificat domeniul pe care vrea să candideze. L-am sunat de mai multe ori şi avea telefonul închis, fiind plecat în Germania.
A declarat Marius Bălu (foto)

Politica