joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doar zece jucători prezenţi la reunirea Municipalului

Începutul de an nu este unul promiţător pentru gruparea craioveană din Liga a III-a. Dificultăţile la nivelul numărului de jucători persistă şi au fost agravate după plecarea în masă a şase jucători către colega de serie Podari. Lotul a fost sărăcit considerabil, iar la reunirea programată ieri dimineaţă, antrenorul Năstăsie nu a putut forma o singură echipă cu 11 titulari. La stadionul din Işalniţa s-au prezentat la apelul tehnicianului doar zece jucători, cei rămaşi din vechea gardă. Primul antrenament a fost susţinut totuşi şi a constat într-o alergare uşoară. Situaţia este neagră în acest moment la categoria achiziţii.  

Municipalii au nevoie de o campanie generoasă de transferuri, care să le întregească lotul, după ce au rămas descoperiţi, ajutând gruparea din Podari să fie completă. Este clar că lucrurile vor fi aranjate treptat, săptămâna aceasta conducerea clubului întâlnindu-se pentru a stabili strategia în perioada de mercato. Formaţia craioveană trebuie să achiziţioneze cel puţin zece jucători care să facă faţă la nivelul ligii a III-a, dacă păstrează acelaşi obiectiv ca în vară, accederea în play-off. Va fi greu fără o siguranţă din punctul de vedere al lotului, fără dubluri pentru fiecare post, care să mascheze eventualele accidentări sau suspendări, inevitabile de altfel.

Ne-am întâlnit de dimineaţă (n.r ieri) cu jucătorii care au mai rămas în lot, i-am pus să facă o alergare uşoară, să înceapă uşor procesele de reacomodare cu efortul. Suferim mult la nivelul lotului, am suferit şi în toamnă, iar acum greutăţile persistă. Cei din conducere o să aibă o discuţie serioasă în această săptămână pe această temă, trebuie să mai aducem cel puţin 8-9 jucători. Suntem nevoiţi să găsim o soluţie cât mai urgent, pentru că se apropie plecarea în cantonament şi trebuie să avem în mare măsură lotul definitivat. Nu putem să atacăm play-off-ul, dacă nu prezentăm o siguranţă la nivelul lotului, să nu fim decimaţi de accidentări sau suspendări, care nu poţi şti niciodată când apar.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Nicu Năstăsie

Policlinica Buna Vestire Craiova

În rest, jucătorii Municipalului au programată vizita medicală pe data de 22 ianuarie, iar pregătirea se va desfăşura pe plan local până pe 25 ianuarie, atunci când lotul formaţiei craiovene va pleca la Băile Felix, pentru cantonamentul de iarnă.

La reunirea ASCV Municipal Craiova au fost prezenţi următorii jucători: portari: Nicuşor Grecu, Adrian Surdu; jucători de câmp: Cătălin Scarlat, Lucian Scarlat, Alin Stancu, Dănuţ Stancu, Dragoş Ştoiu, Mihai Chiriţă, Alin Bratoveanu şi Cosmin Trică.

Din lotul craiovenilor mai face parte şi Buşică, dar acesta nu a putut fi prezent la reunire, din cauza unor probleme de natură medicală.

Politica