vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zahiu: «Avem speranţe că vom putea completa lotul»

După discuţia avută ieri cu noul preşedinte al CS Minerul Motru, Valentin Tatomir, care l-a înlocuit în funcţie, pe finalul anului trecut, pe Mihai Sparlac, antrenorul Zahiu are încredere că poate realiza obiectivele propuse pentru această iarnă. Dacă la capitolul achiziţii lucrurile sunt încă în faza incipientă, conducerea a reuşit să stabilească locaţia cantonamentului montan. Astfel, în perioada 27 ianuarie – 7 februarie, Minerul va merge la Sinaia, unde s-a antrenat şi iarna trecută.  În vară, din lipsa fondurilor, echipa promovată de Ştefan Nanu a fost nevoită să se pregătească pe plan local, iar rezultatele din campionat au fost dezamăgitoare: doar 7 puncte în primele 14 etape.

Timp de 12 zile ne vom pregăti la Sinaia. Până atunci vom şti şi lotul cu care vom pleca în cantonament. Trebuie să facem ceva transferuri, fiindcă vrem să ne jucăm şansa până la capăt. Am avut o discuţie cu domnul preşedinte, care ne-a asigurat de tot sprijinul. Avem încredere că putem face câteva achiziţii în această iarnă. De-abia ne-am întâlnit, iar deocamdată nu am perfectat vreun transfer. Avem mai multe nume în vizor.
A declarat Zahiu, pentru Ediţie Specială

În cele şase meciuri în care a pregătit echipa, tehnicianul de 58 de ani s-a edificat în privinţa lotului şi ştie posturile deficitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce am văzut echipa la lucru în meciurile de pe finalul anului, am avea nevoie de câte un jucător pe fiecare post. Ne trebuie un portar, măcar un fundaş, un mijlocaş, dar neapărat şi un atacant. Sper să facem 4-5 transferuri, care să ne ajute. Vom şi renunţa la câţiva jucători, care nu m-au convins. Până la sfârşitul săptămânii, le voi comunica personal. În mare, am lista întocmită, dar nu e normal să afle, de pe acum, din presă, că au fost disponibilizaţi. Luni, la ora 14, are loc reunirea lotului, iar zilele acestea vom efectua câte un antrenament specific pentru reacomodarea organismului la efort. De săptămâna viitoare vom trece, probabil, la câte două şedinţe pe zi.
A precizat Zahiu

Pe 20 ianuarie, echipa sa va efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. Între timp, oficialii Motrului vor lucra şi la programul partidelor de verificare. Momentan, Minerul nu are perfectate decât două amicale, ambele cu FC Olt Slatina, care vor avea loc pe 11 şi 19 februarie.

Politica