sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SPITALUL SLATINA ÎN ZODIA REFORMEI

La sfârşitul anului trecut activitatea conducătorilor celor 15 secţii şi compartimente medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost evaluată. Aşa cum era normal, s-au găsit carenţe în activitatea lor, dar s-a dispus schimbarea a trei şefi de secţie: Ortopedie, ORL şi Obstetrică Ginecologie. În speţă au fost schimbaţi: medicul Constantin Popa cu Ştefan Jidovin, Cornelia Stănculescu cu Sorina Dogaru şi Mircea Sărdan cu Masoud Hashemi. Evaluarea este destul de complexă, fiind luate în calcul: indicele de complexitate a cazurilor rezolvate, numărul de internări de zi, indicatorii medicali şi financiari, dar şi ( aşa cum era cazul ) satisfacţia pacienţilor.

Ceilalţi coordonatori de secţii au primit decizii de prelungire a mandatului deţinut. Pe lângă aceste schimbări importante s-au mai schimbat câţiva medici în câteva comisii: medicamentului, analiză a deceselor intraspitaliceşti şi consiliul etic.Doctorul Cornel Moisă este noul purtător de cuvânt al unităţii medicale, acesta înlocuindu-l pe medicul Romeo Stănculescu.

În total, în spital au fost evaluaţi peste 20 de medici în posturi sau zone cheie pentru buna desfăşurare a activităţii spitalului. De multă vreme în S.J.U. Slatina nu s-a mai făcut o evaluare a mediciilor la acest nivel.Trebuie menţionat că analizele făcute de către membrii comisiei medicamentului constituie fundamentul achiziţiilor de medicamente ale spitalului. Atât cât se va mai face la nivel de unităţi medicale, deoarece ministerul doreşte să le facă centralizat la nivel de ţară. Motivaţia: preţuri mai mici şi dispariţia şpăgii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Managerul Andrei Iordache ne-a declarat:
Acreditarea spitalului este o cursă contra cronometru. Calitatea serviciilor oferite pacienţilor este rezultatul şi obiectivul nostru.

Politica