vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Municipalii se reunesc la Işalniţa

Transferul celor şase jucători la Podari, nu le-a căzut tocmai bine municipalilor, care au confruntat de-a lungul sezonului de toamnă probleme cantitative la nivelul lotului. La reunirea programată azi, la ora 10, pe stadionul din Işalniţa, vor lipsi Dina, Ciocioană, Dreşcă, Răduţ, Copilescu şi Jianu, jucători ce au evoluat minute bune în turul campionatului pentru formaţia din Craiova ce se antrenează şi dispută jocurile de acasă la Işalniţa.

Aşadar, la startul pregătirilor de iarnă vor striga prezent la apelul lui Năstăsie ultimii mohicani, jucătorii ce au fost păstraţi din vechea gardă. Pasând către programul de pregătire, s-a hotărât şi locaţia cantonamentului de iarnă, acesta urmând să fie efectuat la Băile Felix, în intervalul 25 ianuarie – 4 februarie. Până atunci, elevii lui Năstăsie vor efectua câte un antrenament pe zi, iar tehnicianul şi-ar dori şi câteva meciuri amicale, deoarece în cadrul stagiului de pregătire este puţin probabil să se dispute jocuri de verificare, staţiunea neavând la dispoziţie un teren regulamentar de fotbal. Vizita medicală a fost acontată de ACSV Municipal Craiova pentru data de 23 ianuarie.

Revenind asupra lotului de jucători, tehnicianul principal, Nicu Năstăsie, îşi doreşte ca lotul să fie conturat până la plecarea în cantonament şi consideră că au nevoie de întăriri serioase, pentru a putea în primăvară să atace play-off-ul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mâine (n.r azi) ne vom revedea cu jucătorii care au mai rămas în lot şi de asemenea cu conducerea, pentru a gândi abordarea sezonului de primăvară. Am fixat deja cantonamentul de iarnă, la Băile Felix. Vom pleca pe 25 ianuarie şi ne vom încărca bateriile timp de zece zile la Felix. În aceste săptămâni ne vom pregăti local, la stadionul din Işalniţa. Vreau să perfectăm şi câteva amicale până la plecarea în cantonament şi desigur vom juca mai multe meciuri de verificare în luna februarie. Suntem nevoiţi să facem achiziţii serioase, pentru că lotul nostru suferă din punctul de vedere al numărului. Mai avem nevoie de 14-15 jucători pentru a completa lotul şi a nu suferi în primăvară din cauza accidentărilor şi suspendărilor. Sper ca până la plecarea în cantonament să reuşim să definitivăm lotul. Obiectivul a rămas cel de la început, să prindem play-off-ul. Diferenţa de puncte nu este mare, faţă de ultimele două clasate în această zonă, deci nu avem o misiune extrem de grea, dar trebuie să ne pregătim serios şi să avem un lot bine pus la punct, cu dubluri pentru fiecare post.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Nicu Năstăsie

Este posibil totuşi, ca urmare a parteneriatului cu formaţia din Işalniţa, să fie aduşi jucători de la echipa de Liga a IV-a, pentru a completa pe alocuri lipsurile din cadrul vestiarului.

Politica