joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiţă arsă pe faţă într-un incendiu la Iloviţa-Mehedinţi

O fetiţă în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, după ce a suferit arsuri pe faţă încercând să stingă un incendiu izbucnit în coliba în care se afla, în comuna mehedinţeană Iloviţa, medicii fiind de părere că i-au fost afectate căile respiratorii. Incendiul a izbucnit săptămâna trecută  la o colibă din comuna mehedinţeană Iloviţa. Pompierii au fost alertaţi de un bărbat, care a sunat la 112 anunţând că o fetiţă a fost rănită.

La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului, dar şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, care a constatat că fetiţa în vârstă de 10 ani a suferit arsuri la nivelul feţei, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Reprezentanţii SJA Mehedinţi au declarat că minora are nevoie de îngrijiri medicale dar şi de investigaţii amănunţite, întrucât există suspiciunea că i-ar fi fost afectate căile respiratorii.

Pompierii au lichidat incendiul, în care au fost distruse mai multe bunuri, primele verificări arătând că acesta a izbucnit de la o defeţiune a instalaţiei electrice. Fetiţa a fost rănită încercând să stingă incendiul în momentul în care a văzut că izbucneşte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica