miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-au luat carasu lui’Andrei

75 de kilograme de peşte au fost confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gogoşu. Peştele era transportat în condiţii improprii şi fără ca persoana care îl transporta să posede documente legale de deţinere şi transport.    

În ziua de 08.01.2014, ora 18.00, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au oprit pentru control la intrarea în localitatea Gogoşu, un autoturism Fiat despre al cărui  conducător auto aveau date că se ocupă cu activităţi de comercializare a peştelui fără a poseda autorizaţiile legale. La controlul autoturismului aparţinând lui P. Andrei în vârstă de 56 ani, din localitatea  Crivina, poliţiştii de frontieră au depistat  în interiorul acestuia cantitatea de 75 de kilograme de peşte din specia caras, transportată în condiţii improprii şi pentru care acesta nu poseda documente de provenienţă a mărfii.           

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că P. Andrei, deşi era pescar comercial nu a înregistrat în declaraţia de descărcare cantitatea de peşte prinsă din fluviul Dunărea. Având în vedere că activitatea de comercializare ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale constitue infracţiune, poliţiştii de frontieră   i-au întocmit lui P. Andrei lucrare penală.,,Cantitatea de 75  kilograme de peşte  a fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate. Dacă va fi găsit vinovat, mehedinţeanul riscă o sancţiune penală cu amendă cuprinsă între 1.500 şi 10.000 de lei” a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi, comisar-şef Valeriu Pera.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica