joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

COMUNA DEVESELU – NOUA STRUCTURĂ MILITARĂ ROMÂNĂ

De ceva vreme, comuna Deveselu este pe buzele şi în mintea tuturor. Nu cu mult timp în urmă, personalul militar al Postului de Poliţie şi al Secţiei Rurale de Poliţie nr. 5 Deveselu s-a mărit cu încă patru poliţişti. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt a luat această decizie de suplimentare a funcţiilor de poliţişti care acţionează în zona respectivă în urma unei analize. Este clar pentru oricine că decizia şi analiza se datorează amplasării bazei americane în comună şi venirii cetăţenilor americani în municipiul Caracal.

Scopul: menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în zona comunei Deveselu.Şi pentru ca totul sa fie într-o deplină ordine şi siguranţă publică, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt a dispus înfiinţarea Grupei de Jandarmi Supraveghere şi Ordine Publică Deveselu. În cadrul acestei structuri de jandarmerie îşi defăşoară activitatea opt jandarmi.

Zona de competenţă este formată pe nouă localităţi: Deveselu, Vlădila, Traian, Grădinile, Scărişoara, Rotunda, Bucinişu, Studina şi Băbiciu.Scopul: o mai bună gestionare a situaţiei operative şi  reducerea timpului de răspuns la solicitările cetăţenilor.De menţionat este că la Caracal şi Drăgăneşti-Olt există o unitate şi respectiv o subunitate de jandarmi.Este de apeciat că factorii de decizie ai judeţului asigură liniştea şi siguranţa americanilor şi a cetăţenilor români.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica