joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Invitaţie la baschet de calitate

Pentru baschetbaliştii din Bănie întâlnirea de astăzi poate fi considerată una extrem de importantă. În dorinţa de a arăta că formează un grup unit şi mai ales valoros, pentru a justifica pe undeva şi investiţiile făcute, SCM Craiova trebuie să se ridice la nivelul adversarei. Hapoel Galil Gilboa este o echipă de top ce provine dintr-un baschet mult mai bine reprezentat la nivel european decât cel românesc iar acest lucru obligă.

De notat, printre altele, despre formaţia vizitatoare ar fi că în sezonul 2010 a terminat pe primul loc într-un campionat în care a trecut în finală de Maccabi Tel Aviv, iar în ultimele două ediţii ale Ligii Balcanice s-a impus. Despre lotul pregătit de Sharon Drucker, tehnican cu mare experienţă, se poate spune că este unul solid. Alături de jucători israelieni precum Nimrod Tishman, un coordonator de fineţe, sunt la dispoziţia antrenorului De Shawn Adrian Sims, Richard Jackson, Kenneth Franklin Boynton şi Gerald Anthony Robinson din SUA, şi croatul Drago Pasalic. În liga balcanică, în acest an, israeliţii au înregistrat  două înfrângeri, la KK Kumanovo 2009 şi BC Levski, învingând însă echipele, KB Peja, KK Kozuv, KB Sigal Prishtina şi KK Teodo.

În urma acestor rezultate se află pe locul cinci, la egalitate de puncte cu SCM Craiova, fiecarea vând în cont câte 10 puncte. De menţionat este însă că echipa din Israel are mai puţine cu două, respectiv un meci decât formaţiile care acum se află pe podiumul Ligii Balcanice, fiind vorba despre KK Kumanovo 2009, KB Sigal Prishtina şi KK Kozuv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica