sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de doi ani, în comă alcoolică

Nefericitul eveniment a avut loc în comuna doljeană Scaeşti. Tatăl fetiţei era plecat la muncă. Mama a trebuit să plece să cumpere pamperşi şi a lăsat-o pe fată în grija unui frăţior în vârstă de cinci ani. Copiii au găsit în casă o sticlă de vişinată şi au băut din ea. Copilei i s-a făcut rău. Mama ei a găsit-o inconştientă în şanţul de la poartă. Speriată, a sunat la salvare. Fetiţa a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă din Craiova unde a fost internată în stare gravă.

Fetiţa consumase alcool în cursul zilei de luni, mai exact vişinată. Mama a declarat acest lucru, dar nu a putut preciza cantitatea de alcool ingerată de copil. Fetiţa a fost găsită inconştientă într-un şanţ, uşor hipotermică, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Filiaşi şi am fost solicitaţi, din compartimentul primiri urgenţe, să preluăm copilul cu elicopterul SMURD şi să îl aducem la departamentul primiri urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.
Cristina Geormănenau, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova

Copila a fost ieri externată. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se fac cercetări pentru a se stabili dacă se reţine culpa mamei în acest caz, urmând ca la definitivarea acestora să se facă propunerile în consecinţă.
Inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj

Articolul precedent
Articolul următor

Politica