marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova joacă din trei în trei zile

Începutul de an este cât se poate de încărcat pentru elevele lui Carmen Amariei. Luna ianuarie aduce partide cât nu a adus tot turul de campionat desfăşurat în 2013, programul fiind de week-end şi mijlocul săptămânii. Dacă iniţial se stabilise de comun acord şi cu acceptul federaţie, la cerea clubului craiovean ca partida din cadrul celei de a  zece-a etape a turului, cea cu CSM Bucureşti să se joace sâmbătă 11 ianuarie, bucureştenii s-au răzgândit brusc. Ieri, aceştia au solicitat federaţiei ca partida cu SCM Craiova să se dispute conform programului, adică miercuri 8 ianuarie. Şi cum s-a văzut după partida cu Corona Braşov, mai precis după arbitrajul din acel meci (CSM a beneficiat de nu mai puţin de 16 lovituri de la şapte metri), că beneficiază de înţelegere la mai marii zilei din handbalul autohton, au şi realizat remutarea partidei.

Iniţial, cei de la CSM Bucureşti au acceptat să jucăm sâmbătă, dar acum ne-au anunţat că vor miercuri. Nu ne convine deloc pentru că echipa noastră a jucat duminică la Baia Mare şi tocmai de aceea ceruserăm să jucăm sâmbăta viitoare, dar nu avem ce face. Etapa este programată miercuri şi suntem obligaţi să jucăm în conformitate cu programul federaţiei. Nu este fair-play ce au făcut dar aceasta este o altă discuţie.
A declarat ieri directorul SCM Craiova, Bogdan Bălan

Situaţia apărută nu poate fi convenabilă pentru echipa craioveană aceasta fiind supusă stresului unei deplasări foarte lungi. Mai mult, dacă se ştia despre ceea ce aveau de gând să facă bucureştenii, ar fi jucat sâmbătă cu Baia-Mare şi nu ar fi acceptat mutarea partidei duminică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica