miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Strategia inventată de olteni pentru a aduce fanii la stadion: „Țin cu Dinamo!”

Pițurcă a promis lupta pentru titlu, dar alb-albaștrii nu sunt siguri că pot fi biruitori nici măcar în „bătălia pentru podium”, sintagma favorită a vechiului management de la conducerea clubului.

Craiova a picat pe 4, cu șanse reale de a ajunge pe 5, dacă FCSB va câștiga restanța cu lanterna Voluntari. Dar până atunci oltenii au sâmbătă meci acasă cu ultima clasată din Liga 1, o rețetă care nu este deloc spectaculoasă pentru suporteri. Pe lângă faptul că întâlnesc echipa care încheie ierarhia din Liga 1, meciul a fost programat sâmbătă, de la ora 20:00, probabil la -7 grade. În plus, e greu să atragi „suporterii de rezultat” spre stadion, dat fiind că în ultima vreme echipa nu a prea avut rezultate: înfrângeri identice, cu 1-0, la Sf. Gheorghe și Giurgiu.

În această conjunctură, conducerea clubului oltean, probabil cu concursul specialiștilor de la departamentul de comunicare, a ticluit un fel de sondaj prin care fanii echipei să spună ce fac când sunt supărați pe rezultatele echipei. Între cele patru opțiuni pe care suporterii olteni le pot bifa se numără și „țin cu Dinamo!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica