vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințiul își premieză laureații

Ediția 2019 a Galei Sportului Mehedințean va avea loc astăzi, la sediul Direcției Județene de Tineret și Sport Mehedinți

Ca în fiecare an, vor fi premiați cei mai buni sportivi care activează la cluburile din județ, și, ca de fiecare dată, cei mai buni vor fi juniorii de la secțiile de canotaj și kaiac-canoe de la CSS Orșova. Rezultatele nu mai sunt însă la fel de bune în anii precedenți, clubul nautic fiind într-un continuu declin.

Rezultate notabile a mai obținut în 2019 clubul CSM Drobeta Turnu Severin, prin secțiile de lupte libere și feminine, judo, atletism sau box. Și secția de atletism de la CSS Drobeta Turnu Severin a avut rezultate foarte bune, prin Aurelia – Ștefania Florescu. Topul oficial al celor mai buni sportivi va fi anunțat joi, la sediul DJTS, cu începere de la ora 15:00. Anul trecut, festivitatea de premiere a avut loc în Sala Oglinzilor a Palatului Cultural Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, iar titlul i-a revenit canotoarei Simona Tătaru, de la CSS Orșova, junioară originară din județul Suceava.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica