vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei persoane, rănite în urma unui scandal dintr-o frizerie

O frizerie din municipiul Râmnicu Vâlcea, din zona „Geamuri late” a fost teren de luptă pentru mai multe persoane. Un scandal de proporții a pornit marți seara, după ce opt persoane de etnie rromă, pe fondul unui conflict spontan, s-au luat la bătaie. Din câte am reușit să aflăm, motivul scandalului a fost un proces aflat în desfășurare la instanțele din Vâlcea, în care aceștia sunt implicați, scrie gazetavalceana.ro.

Bătaia s-a încheiat urât. Trei oameni au fost grav răniți. Este vorba despre doi minori în vârstă de 14 și 17 ani, dar și de un bărbat de 35 de ani. Chiar dacă agresorii au fugit imediat după conflict, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit să identifice autorii. În urma cercetărilor, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani au ajuns pe mâna oamenilor legii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. Potrivit sursei citate, Poliția așteaptă expertiza medico-legală pentru a lua măsurile care se impun sau, după caz, pentru a schimba încadrarea juridică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: gazetavalceana.ro

Politica